Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyedül vagyok (? )

Egyedül vagyok (? )

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy nincs senkim. 19 éves fiú vagyok,egyedül élek. Kb 2 hete összevesztem az egyetlen emberrel akiben megbíztam(az ő hibája volt és el is ismeri,most nem ez a lényeg). Nincs kivel beszélgetnem. Rengeteg dolog "kering" bennem és nincs kinek elmondanom. Egyszerűen megőrjít az,hogy nincs olyan személy az életemben akivel őszintén,bármiről beszélhetek. Ülök itthon,szól a zene és csak nézek előre. Soha sem volt barátnőm mert mindig egy olyan lányt kerestem aki művelt és céltudatos. Manapság az én korosztályomban alig van ilyen és nehéz rájuktalálni. Nem vagy ronda, de nem követem a divatot csak azért mert mindneki azt teszi. Zenei téren különc vagyok. Még mások diszkóba járnak én inkább elmegyek pár "haverral" egy jazz barba. Jobban szeretem a kultúrált szórakozóhelyeket.

Engem sosem érdekelt a külső..legalábbis nem olyan szinten mint másokat. Ha barátról van szó teljesen mindegy,hogy fiú vagy lány,hogy kövér vagy sovány. Csak az a fontos,hogy lehessen vele értelmesen beszélgenti...figyelek mások érzéseire és még ha látom,hogy valakit bánt valami én leülök mellé és megkérdezem,hogy mi a baj ameddig mások észre sem veszik. Figyelek másokra minden téren. Nem vagyok bunkó,se pervez,se...semmi. Fogalmam sincs,hogy ameddig más iszákos,bunkó "parasztok" körül vannak véve olyan emberekkel akikkel beszélgethetnek én miért vagyok egyedül...

2015. márc. 12. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem le, hogy neked van túl sok úgymond elvarasaid mással szemben vagy nem is tudom de ha van kedved ismerkedni irhatsz:D

20f de én nem szeretem a jazz zenét például :D

2015. márc. 12. 23:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Kérlek olvassátok el mégegyszer a szöveget :) Azon kívül,hogy legyen értelmes nincs semmilyen elvárás leírva.
2015. márc. 13. 06:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele, és én is sok éve vagyok már egyedül. Szerintem túl magasak az elvárásaim. Művelt, céltudatos? Ugyan már! Mindenkinek a másik oltogatásán meg a bulizáson jár az esze, miközben egy gyárban dolgozik. És az a baj, hogy akik normálisak is, azok nem veszik ennyire komolyan az interneten való ismerkedést, mert nekik általában már van egy kialakult körük, így pedig érthető, ha az emberre nincs nagy hatással az, ha lát egy olyan kérdést gyakorin, hogy barátkoznék, xy éves vagyok... Szóval azt tanácsolom szokj hozzá a magányhoz, mert itt másokra úgysem számíthatsz.
2015. márc. 13. 12:06
 14/15 anonim ***** válasza:
És én is azért vagyok egyedül, mert összevesztem az egyik barátommal, ami pedig olyan dolog, hogy csak az értheti, aki átéli. Ezzel kapcsolatban okoskodni, megmondani a tutit elég nagy szellemi szegénységre vall.
2015. márc. 13. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

Szívesen meghallgatlak átvitt értelemben, ah még aktuális a dolog. Az egyedüllét egyébként orvosolható. Ja és ne lepődj meg, hogy az átlag emberek olyan amilyenek, ilyen az élet... Ha különc vagy sokkal nehezebb, én már csak tudom.

19/l

2015. márc. 14. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!