Mit csináljak a szabadnapjaimon?
Edzek (sport), eszek, alszok, olvasok, néha zenét hallgatok, rajzolok ha úgy van, és ennyi.
De mindez nem tölti ki a napom negyedét sem.
Ezen kívül mit lehet még csinálni?
Gépen lógni egész nap nemakarok, barátaim nem nagyon vannak (most ezt ne is részletezzük, nem vagyok szociális típus), játszani (gépen) nem szeretek.
Ti mit szoktatok csinálni, ha unjátok magatokat?
nyelvet tanulok.
hosszútávú program.
egyébként ha dolgozol/suliba jársz akkor hogy a francba nem tölti ki ez a napod negyedét sem?
Új filmek/zenék után kutatok, érdekes könyveket lapozok fel, megörökítem a gondolataim, festek, tervezem a jövőmet, rendet rakok, főzök egy jó kis teát magamnak, családdal/barátaimmal vagyok, tanulok, kimegyek sétálni, filozofálok, fotózom a tájat, ilyesmik.
Mindenképp szerezz barátokat, ha más nem, akkor interneten levelezőtársat. Érdemes egyébként, nekem is van pár, csak megfelelő oldalon keresgélj. :)
Ember van egy szabadnapod a héten, és nem tudod mit csinálj? Nem tudsz ennyi mindent negyed napba se illeszteni?
Nem tudod mit csinálj?
Fiam ha ennyire unatkozol, akkor rakj be valami szöszit, aztán verd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!