Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mik lehetnének az esetleges...

Mik lehetnének az esetleges megoldások a rengeteg fiatalkori magányos ember problémájára?

Figyelt kérdés
Elég gyakori a jelenség, ezen az oldalon minden nap(!) vannak olyan kérdések, amelyeket huszonéves vagy még annál is esetleg idősebb magányos/szűz ír ki. Mi lehetne erre a tulajdonképpen társadalmi problémára a megoldás? Szórakozóhelyet ne írjátok, mert oda nem a vesztesek szoktak járni, a magányosokat ott kinézik...

2015. jan. 20. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ám ennek nem feltétlenül kéne így lennie, de éppen a sok önző, magányos, egyedüli harcos bújkáló ezt idézi elő.. a sok azonos magánügy pedig már réges rég nem csupán a magányosok magánügye, hanem a társadalom közügyévé növi ki magát!!!"

Erről az a véleményem, hogy a közösség bekaphatja! Egész életemben ki voltam közösítve, mert férfi létemre vékony, törékeny alkat voltam mindig is, könnyű célpont, továbbá nem volt nagy a pofám és jól tanultam. Később, meg azért nem kellettem a nőknek, mert nem csak megdugni akartam őket, hanem szeretetet, érzelmeket akartam, nem pedig vertem a mellem, mint valami gorilla. Önző lennék? Lehet. Van olyan közösség, amiért hajlandó vagyok tenni és van, amiért nem. Sokáig azt szerettem volna, hogy befogadjanak az emberek, ne pedig egy kolonc, egy pótkerék legyek, aztán rájöttem, hogy egyedül is többre vagyok képes, mint ők együtt, akkor minek közösködjek? A társadalom elmehet a francba!

2015. febr. 9. 00:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert midnenki a külsőségeket nézi. Egy csúnyának esélye sincs beilleszkedni sehová, párt találni meg pláne nincs.
2015. febr. 25. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha kozossegeket alkotnanak, az sokkal jobb lenne.
2015. febr. 25. 17:45
 14/14 anonim ***** válasza:
A rondák? Engem azok is megszólnak, hogy ronda vagyok...
2015. febr. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!