Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van egyre több magányos...

Miért van egyre több magányos ember? (férfiak és nők, akiknek nincs párja)

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2015. jan. 12. 16:11
 2/15 anonim ***** válasza:
38%
Mert a külsőre mennek a lányok.
2015. jan. 12. 16:13
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Annyira tipikus vagy második.. Rengeteg negatív élmény és tapasztalat miatt. Legalábbis én.
2015. jan. 12. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Az első nagyon jól látja a dolgokat,és ez a video tökéletes válasz rá.
2015. jan. 12. 16:19
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

https://www.youtube.com/watch?v=he3BFa2aRYc

Ja a másodiknak üzenem a fiúk is a külsőre mennek... és most nem arról van szó, hogy kövér a csaj vagy ilyesmi, hanem mert nincs megfelelő méretű melle, és/vagy az arca nem olyan mint a plakátokon a modelleké.... :c

2015. jan. 12. 16:32
 6/15 anonim ***** válasza:
59%

ma 16:32

Te is hajlandó vagy az Általánositásra.

Mellesleg nincs facebookom,igy nem érdekel ott mi zajlik.

Egy Nő nem a melle nagyságától lessz Nő,hanem az agya kapacitásától lessz szerethető,de látom kedves utolsó ez neked nincs..:)

2015. jan. 12. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:

Minek legyen párom? Azért, hogy elk*rjam az ő életét is, az enyémen kívül?

Nem lettem sem orvos, sem mérnök, így esélyem sincs se saját ingatlanra, sem normális életre. Lehet nyomorogni egy 7 millás 30 nm2en panellakásban, és akkor a seggemet verhetem a földhöz és nyomhatok cigánykereket, ha az épp hitelmentes. Ha meg nem, akkor havi 60+ rezsi elmegy ugyanarra, ami sosem lesz az enyém. És akkor örülhetek ha hó végén marad 100 Ft-om a pénztárcámban, mint megtakarítás!

De hát 90e ből megélni és hitelmentes házat összehozni? Magyarországon???? O.o

2015. jan. 12. 18:25
 8/15 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok egyedül, mert nagyon rossz emberismerő vagyok, és nehezen veszem észre ha valaki hazudik. 2 párkapcsolat, anyagilag kisemmiztek, megcsaltak, megaláztak. Hát ettől jobb egyedül.
2015. jan. 12. 21:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Mert mindig mindenki csalódik a másikban, de saját magában nem, mert ő "töki".
2015. jan. 12. 22:24
 10/15 anonim ***** válasza:
szerintem a "rendszer" miatt, tudom ez összeesküvés elméletnek fog hangzani, de mibket magyarokat félrenevelnek, egyre inkább úgy nõnek fel a korosztályok, hogy beléjük nevelik, hogy addig nem lehetsz boldog, amíg, nincs tökéletes anyagi háttered és addig eszedbe ne jusson párt vagy gyereket vállalni, mert belerokkansz... ezt akkor figyeltem meg, mikor mexikóban éltem 2 évet, ugyais, ott pont, mivel más példát látnak a fiatalok, nem a karrier, a pénz, az anyagi javak az elsõdlegesek, hanem a család és a szórakozás, még az olyan családok, akik anyagilag alig jönnek ki, hatványozottabban boldogabbak, mint a félrenevelt önsajnáló magyarok.
2015. jan. 13. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!