Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van egyre több magányos...

Miért van egyre több magányos ember? (férfiak és nők, akiknek nincs párja)

Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mert fontosabb a karrier, megélhetés, túlóra, pénzszerzés. Utána már nincs az embereknek energiája (esetleg pénze) buliba menni, párt keresni, ismerkedni. A technika fejlődésével, lásd okostelefon, facebook stb. sajnos az emberi kapcsolatok: telefonálás, e-mailezés, személyes találkozások is csökkennek. Ez is lehet egy ok. A netes ismerkedéses vakrandik pedig sokszor járnak csalódással. A legbiztosabb ha barátság, vagy hosszabb ismeretség alakul át szerelemmé, mert az tovább fog tartani és nem lesz magányos az ember. Nálam ez jött be.
2015. jan. 13. 16:37
 12/15 anonim válasza:
7.-nek üzenem, ha lenne barátnőd, aki mondjuk 110e-t keres (nem lehetetlen), ketten együtt 200e-ből már lépkedhettek előre szerintem.
2015. jan. 18. 11:18
 13/15 anonim ***** válasza:

"Mert fontosabb a karrier, megélhetés, túlóra, pénzszerzés."

Szerintem alapvetően nem is az, hogy fontosabb, csak a negatív tapasztalatok ide vezetik az embert. A kapcsolatokban nehéz sikereket elérni, vagy egy szakítás is padlóra küldi az embert, meg sok kapcsolat a "feláldozásról" szól. Míg a karriered magad építed, és úgymond nem vehetik el tőled.

Meg az sem mindegy, hogy meg az sem mindegy, hogy sok csaj már akkor hátat fordít mikor közlöm hogy nincs saját lakásom, csak szobát bérelek, vagy nincs autóm, se jogsim.

Kedvencem az, mikor jönnek a jogsival, csak ha kérdezem hogy és honnan volt rá pénze...hát apuci fizette. Meg apuci kocsijával én is tudok feszíteni. Vagy mikor ugyanez van a lakással, hogy "biztos anyuci kedvence vagyok" csak mert nincs saját lakásom...és mondják ezt olyan nők, akik otthon élnek a családdal, és egy fillért nem kell semmire fizetniük. És beszélnek "önállóságról" miközben semmit nem kell tenniük az életben, mert alájuk van minden tolva.

De még komolyabb kapcsolatban is vicces mikor elvárják hogy én totál önálló legyek, de ha felvetem hogy mi lenne ha 2-en összeköltöznénk, legalább egy nyári szünet erejéig, akkor jönnek azzal hogy "jaa...hát az drága, nekem jó itthon anyuékkal".

És egy idő után tényleg el lehet jutni oda, hogy semmi kedvem ismerkedni, meló mellett be is szűkülnek a lehetőségek, és alapból nem mondom hogy jobban érzem magam így, de egyedül is boldog tudok lenni, és tudom építeni legalább a saját életem.

2015. jan. 18. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
nem tudom, hol dolgoznak, azok akiknek meló mellett szűkülnek a lehetőségek... nekem, pont a meló nyitotta ki a világot...
2015. jan. 18. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:
pl 12-14-16 órás biztiőr meló. na az nemhogy szűkíti, hanem egyenesen eliminálja a lehetőségeket.
2015. jan. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!