Mikor lehet már az ember öngyilkos?
Őszintén? Abbahagytam a rinyálást, vettem egy mély levegőt és csináltam tovább, amit kell. Az élet mindig változik, és az emberek is. Nem vagyok tökéletes, csináltam már olyan hibákat, amire majdnem rámentem. Aztán az élet ment tovább. Megváltozott az én helyzetem is és kijöttem a gödörből.
Nem fog talán tetszeni a válasz, de ez van.
hat a nem erzek semmit resz igaz ram, de tenyleg, csak sirok es semmi, azt sem tudom, hogy miert csak ugy...
amugy meg akkor mondd el ezeket a pszichologusodnak, mondd el, hogy nem erzel semmit, elvegre is az a feladata, hogy meghallgasson es tovabb adnia sem szabad senkinek. Ha meg meg akarod olni magad, akkor csendben, ugy hogy senki ne tudjon rola xd oke ez nem tudom miert volt nekem vicces, eleg beteg humorom van...
Kezdek belefáradni, h elmondom a tuti megoldást, a hatalom meg rám küldi az embereit leszavazni, ahogyan minden alternatív gondolkodó ember megoldásait is, általában. :)))
Azon orvosokat pl megfosztják állásuktól, akik a hamis hatalmi ideológia ellen felszólalnak, tehát az ellen, amit az orvosi egyetemen oktatnak.
Hót egyszerű a megoldás. De már nem írom meg. Tessék gondolkodni. NEM öngyilkosság.
A lényeg, h NE avval engedjétek megkavarni titeket: "mit kellene csinálni", hanem ara gondoljatok:
"mi mindentől kell mentesülni, amik nem kívánatosak". Anyagi és lelki dolgokról van szó ,egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!