Miért kell rosszul éreznem magam, azért mert facebookon kevés like van a profilképeimen?
Figyelt kérdés
Nemrég változtattam profilképet... van rajta 50 like az előzőn 80 volt. Engem még nem is zavarna. Csak az zavar, hogy mások ezek alapján ítélkeznek. Akkor vagy csak menő, ha több van a képeiden, min 100 like? Egyszerűen ezaz érzés zavar, hogy mások szerint ez gáz, és nekik 150-200 van (ha nem több.) Amikor kitettem a képet nagyon lesújtott, hogy alig lájkolják... Most is rosszul érzem magam emiatt, de mit tudnék ez ellen tenni?? Alapból rásegít egy kis önbizalom hiány..2015. jan. 11. 15:59
31/38 anonim válasza:
Én elmondtam, hogy a tartalmára nincs válaszom, válaszoljon az érdemben, aki beléd kötött.
Azt meg ne te mondd meg, hogy rám mi tesz benyomást, és hidd el, számít a stílus, legfeljebb nem tudod. nehogy úgy járj, mint az unokatesóm, aki tényleg okos srác, de az egész rokonság utálja azért, ahogy előadja magát.
32/38 anonim válasza:
Félelmetes a gondolat, hogy sok buta ember kiutál valakit. Olyan lehet mint amikor majmok megdobálnak naranccsal. (nem vagyok evolúcionista, a hasonlatomban semmi fejlődési folyamatra nem akartam utalni, óvodásokat is írhattam volna)
33/38 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szánalmas vagy. A Facebook lájkokon vinnyogsz. Szerintem előbb gondolj bele a helyzetbe, mielőtt kijelented, hogy depressziós vagy.
Tényleg sajnálom, de ez nevetséges.
34/38 anonim válasza:
Atyavilág! :D Van összevissza 20 ismerősöm, ebből maximum 8 like szokott érkezni a profilképemre. Most emiatt kellene depresszióba esnem? :D Na neee! :) Ettől nagyobb problémám soha ne legyen az életben! :)) 28/f
35/38 anonim válasza:
"Félelmetes a gondolat, hogy sok buta ember kiutál valakit."
Honnan veszed, hogy a többi buta?
36/38 anonim válasza:
anno még én is így voltam vele (nem is régen). de aztán rájöttem,hogy van egy lány a suliba aki még csak most lesz felsős nagyon menő mert mindenkivel bandázik, de közben pedig még facebookja sincs :D ezek után szarok a sok like-ra.. talán neked is ezt kéne tenned ;)
38/38 anonim válasza:
Értem én, hogy az embereket azonos helyzetben, körülmények közt kell vizsgálni, de nincsenek az embereknek azonos helyzeteik. És mi az, hogy nem rak ki senki pucér képet? Viccelsz? Ex-általános iskolai ismerősöm a mellnegyobbító műtétje közben szelfizett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!