Mivel foglalják el magukat azok, akiknek nincs párkapcsolata?
"de ha nem érdekelne a világon senkit, hát azon se szomorkodnék egyáltalán"
miért?
ezzel a tudattal le tudnád élni az életed?
Szoktam fényképezni és kamerázni, de többnyire saját magamnak készítem a felvételeket, és miközben dolgozom rajtuk, eszembe sem jut, hogy ezt másnak is megmutathatnám. Persze, ha kezemben van éppen a kamera, rajta a korábbi felvételekkel, és ott ül mellettem valaki, megmutatom neki a jobbakat, de nem ez a cél. Igazából bénaságnak érezném, ha mindig csak azért kinlódnék a beállításokkal, az álvánnyal, a fehéregyensúllyal, stb. hogy valakinek mutathassak valami szépet. Más, ha vki megkér rá, hogy vegyek neki fel vmit, megteszem szívesen, de hogy felkérés nélkül fotózzak, aztán rohangáljak a képpel, emberről-emberre, hogy csodálja már meg valaki, mert csak akkor lesz értelme, na azt nem.
Hogy le tudnám- e élni az életemet egyedül, anélkül, hogy bárkit is érdekelne a munkásságom, ez a kérdésed? Persze. Elsősorban a magam szórakoztatása érdekel, ha ez megvan a többi már másodlagos.
Kedves aqer!
Ismered Elliot Rodger történetét? Pont ilyen mentalitása volt,mint amire az írásod emlékeztet engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!