Mivel foglalják el magukat azok, akiknek nincs párkapcsolata?
Ugyanazokat csinálom,amit a párommal csinálnék, kivéve a maszturbálást...:D
Szóval filmnézés,zenehallgatás,tánc,találkozó családdal,barátokkal,könyvolvasás,edzés meg miegymás. Ha úgy fogom fel, hogy a párom nélkül csak egy fél lennék akkor üresnek érezném az életem. De nem. :)
Netezek,olvasok,modellezek a munkahelyemen,haverokkal talizom,barkácsolok,mindig csinosítgatok valamit a lakáson.
Elég rossz néha társ nélkül,de volt egy néhány párkapcsolatom,nem nekem való.Még a 21 éves Fiamat is én neveltem fel 6 éves kora óta.
45 F
Netezek, olvasok, filmet nézek, tanulok.
Én is üresnek érzem persze örülök, hogy a barátnőim boldogok de egyedül érzem magam.
másodállás, sport heti 3x, hobbik, hétvégente család, tesók, keresztfiam, néha filmezek, netezem, weboldalamat építem, angolul tanulok!
Üresnek? Egyáltalán nem érzem magam annak!
Nekem nincs egy barátom se, se pasi, így tiszta egyedül vagyok a nap 24 órájában. A szabad időmben elmegyek futni v edzeni, festek, nyáron felpattanok a bicajomra és útnak indulok csak úgy random és este jövök haza, a legfontosabb h mindig el kell magam foglalnom és akkor minden szuperül megy. Kifejezetten kerülöm a romantikus filmeket, mondhatni horror rajongó lettem emiatt , de ha meghal a szerelmespár egy tagja, akkor azt vígan megnézem ... kárörvendés tudom, de jól esik :D. Persze nekem is vannak rossz napjaim, amikor az össze szerelmespár látványa zavar , na olyankor felveszem a középső ujjas pólómat és abban járkálok köztük. Tudom, h egyszerűbb lenne beszerezni egy pasit, de nem bírom a kötöttségeket.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!