Lehetetlen amire varok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 19 eves vagyok. Kulfoldon elek, keves a magyar csaj itt. Az itteni nyelvet nem beszelem, szoval az ismerkedes kizarva. Ilyen esetben gondolom feleslegesen varok a tokeletes csajra, meg ha valami kulfoldi ram is nyomulna le kellene raznom, mert a kommunikalas se menne vele olyan szinten amilyet egy kapcsolat megkovetel. Szerintem jogosan erzem, hogy az eletem ilyen esetben teljesen kilatastalan. Valtoztatnek, de nem tudok. Tippek esetleg velemenyek?2015. jan. 3. 01:33
1/11 anonim válasza:
Miért nem tanulod meg a nyelvet?
2/11 anonim válasza:
Tanuld meg a nyelvet és probléma megoldva.
Első körben mondjuk találj barátokat, máris megtanulnál alapszinten kommunikálni.
3/11 anonim válasza:
Nem lennék a helyedbe, de tuti találnék ottani magyart meg a nyelvet is megtanulnám és nem lenne probléma.
4/11 anonim válasza:
Ha sokáig leszel még ott, a szabadidődben egyértelmű hogy nyelvet kellene tanulnod.
Szerintem te is tudod hogy ez a megoldás.
5/11 anonim válasza:
Ez is csak kifogás,az igaz szerelemhez nem kell beszélni,mert a "sziveddel látod" a másikat és megérted,elég egy összenézés..
6/11 anonim válasza:
Szerintem is csak tanuld meg a nyelvet. Én is külföldön élek, és azt hittem soha nem fog sikerülni megtanulnom a nyelvet és ezért barátaim sem lehetnek (mondjuk én most nem párkapcsolatra gondoltam). Ennek ellenére már egész jól beszélem a nyelvet és tudok a körülöttem lévő emberekkel rendesen kommunikálni. :) Csak figyeld meg ahogy mások beszélnek egymással, a kifejezéseiket, és gyakorold a nyelvet azzal, hogy beszélgetéseket kedvezményezel. Egy idő után pedig egyre jobban is fogod tudni majd beszélni a nyelvet és nem kell ilyenek miatt aggódnod többet. :)
7/11 Manócska1 válasza:
szerintem is tanuld meg a nyelvet
8/11 A kérdező kommentje:
Tiszta szegyen, de szuletesem ota itt elek, megse tudom a nyelvet. A nyelvbol van erettsegim a suli miatt, de nem erzem ugy, hogy az eleg lenne ahhoz, hogy ismerkedni tudjak.
2015. jan. 4. 14:32
10/11 anonim válasza:
Ha te is ott élsz magyarként, nincs ott valami magyar kolónia, ahol ismerkedhetnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!