Barátkozni lehetetlen?
Fiú barátokra nem igazán tudok szert tenni, úgy istenigazi meghallgat, elfogad, támogat stb... Egyszerűen nincs, és nem is tudnék igy nézni rájuk én sem.
"Haverok" lennének, de tényleg csak idézőjeles, hivni nem hivnak, én csak létezek, de nem vagyok releváns, nem számitok. Természetemből adódóan nem tudok csak úgy odamenni másokhoz.
Sőt egy barátnál többet nem is tudnék elképzelni.
Lányokkal szivesen ismerkednék, sőt szeretnék is, de tőlük meg félek T.T Ha lenne annyira szerény/félénk mint én akkor persze el tudnám fogadni, de akkor persze komolyabb kapcsolatban is kéne gondolkozni.
Szóval igy igaz barátok nélkül, ti mit tennétek?
16 F
Hobbi,stb által nem tudsz barátot szerezni?
Hívj meg egy szimpatikus gyereket egy sörre.
#2, Lehet van benne valami igazsag, de a mostani korosztalyommal absolute nem tudok azonosulni, sot elegge le is nezem oket.
Vannak idosebb ismeroseim, veluk jobban elvagyok, de volt mar ra pelda, hogy ivas lett a vege, es...nem feltetlen jo az az egeszsegemnek :D
Nos igaz barátok nélkül.. nos keresni kell egy párat, vagy cask ismerkedni és majd lesz :)
Amúgy miért félsz a lányoktól? vagyis megszólítani nem mered őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!