Mindenhonnan kilógok a sorból és már nem bírom, mit tegyek?
Na, jó, idefigyelj! Te félreismersz.
Nem akarok beilleszkedni sehova, senkinek sem akarok megfelelni, de már barátot keresek 3 éve és KICSESZETTÜL UNOM, HOGY SENKI NINCS EBBEN A KIB*SZOTT ÉLETBEN, AKI MEGÉRTENE ÉS ISMERNE IGAZÁN!
Próbálok keveset kommunikálni, de az nehéz. Hidd el, nem vagyok egy behódoló típus, abszolút nem. Ha ezt gondoltad, aligha láttad át a szövegemet. Azt mondod, legyek magam? Az vagyok, de ez nem olyan könnyű. Egy idő után az ember belefárad, hogy mindig adja az álcát meg hogy befogja, mert semmi kedve és érdeke beleszólni... na, én már belefáradtam.
Nem tudom ki vagy, hány éves vagy hogy honnan jöttél, de te biztos nem voltál még ilyen helyzetben, ez leszűrődik. Ha lettél volna, tudnád, hogy ez nem ilyen könnyű! Egy olyan szituációt átérezni, amiben sosem volt részed, teljesen nem lehetsz képes. Ez a probléma.
Próbálom, próbálom én, de ez nem könnyű. Önteltkedni nem szeretek, irritál ha az összes (vagy csak egy kis) figyelem rám irányul, de nem érdekel, hogy mások mit gondolnak. Kb. 1 hete rájöttem, hogy enyhébb antiszociálids személyiségzavarban szenvedek és enyhébb depresszióban (nem utálom magam, ezért ENYHE.) Azóta minden felidegesít, még egy szó is, egyre gyakrabban tör rám, hogy most sírni van kedvem vagy fogok,de visszafogtam - na, azért nem ilyen nagy könnyekre kell gondolni, csak magára a nyomásra a mellkasban meg a csípésre a szemekben. Még gázokat is álmodok, hogy anyám/apám/tesóm meghal, vagy én (általában rákban...)
Kérdés: MOST MIT TEGYEK?
A csinos külsővel és a ruhákkal nincs gond, nem tartom rondának magam meg semmi ilyesmi; sőt, sokszor lehengerlő is vagyok, de csak azokkal, akik velem is azok, vagy poénosan.
Nem, nem irigyek rám, hidd el, csak nagyon nagy az eltérés az érzelmi (?) érettségünk között. Ennyi az ok.
Igen, igen, ezt mondtam, csak kicsit rosszul fogalmaztam. Egyszerűen sokkal több vagyok annál, mint amennyit mutatok magamból, okosabb is és jobb is az alakom (főleg pár osztálytársaméhoz képest...), csak így nem ért meg senki, ráadásul ha van valami probléma, és én adok nekik egy tanácsot, elég rosszul esik, ha nem fogadják meg, mert nem becsülik annyira a véleményem.
Te hogyan érted el ezt? Leírnád a tapasztalataid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!