Szőke vagyok agyilag, folyton beégek. , emiatt kilógok a többi közül. Mit kezdjek magammal?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 22:49
1/18 anonim válasza:
Kezdj el irodalmat, ismeretterjesztő könyveket olvasni és tanulj.
2/18 anonim válasza:
nem baj, ha buta vagy. forest gump is buta és mindenki imádja :)
3/18 anonim válasza:
Mondd, hogy jól nézel ki:P Mindig is egy bombázó, buta lányra vágytam:D
4/18 A kérdező kommentje:
az is benne van a dologban h csókon kivül semmi tapasztalatom nincs a fiukkal és egyszerűen éretlennek érzem magam a koromhoz képest, lemaradottnak...amúgy 21 vagyok
2013. okt. 9. 23:31
5/18 A kérdező kommentje:
jól nézek ki,de nem vagyok bombázó
2013. okt. 9. 23:31
6/18 A kérdező kommentje:
fősulira járok és 9-20 ig minden nap bent vagyok, mert dolgom van, utána hazamegyek és alváson kivül semmi másra nem tudok gondolni.
2013. okt. 9. 23:34
7/18 A kérdező kommentje:
Nem mindig voltam ilyen, csak valahol lemaradtam...
2013. okt. 9. 23:36
8/18 anonim válasza:
ha fősulira jársz, annyira nagyon buta azért nem lehetsz. vagy legalábbis elég kitartó vagy. pontosan milyen esetek miatt gondolod, hogy buta vagy? milyen beégések ezek?
9/18 anonim válasza:
Olvasáson még nem gondolkoztál el?
Tudom régi módi dolog könyveket olvasni és nem olyan trendi mint iphonenal a kézben plázázni. De azért talán próbáld meg. És van még egy előnye. Külsőleg úgy se fog látszani rajtad. Csak akkor fog kiderülni, hogy művelt vagy ha megszólalsz.
10/18 anonim válasza:
Utazás közben olvass szépirodalmat, vagy evés közben, vagy a vécén, vagy amikor egy kicsi időd is van, azt használd ki arra, hogy szépirodalmi klasszikusokat olvasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!