Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szőke vagyok agyilag, folyton...

Szőke vagyok agyilag, folyton beégek. , emiatt kilógok a többi közül. Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

2013. okt. 9. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja és ne olvass bulvárlapokat, ne nézz gagyi műsorokat (pl. valóságshow-k, tehetségkutatók, béna sorozatok) a tévében, mert ezek nincsenek jó hatással az ember intellektusára. Mivel a nagyon kikozmetikázott nőkkel szemben az az általános előítélet, hogy kevésbé intelligensek, legyen szolid a külsőd, kevés sminket tegyél fel (vagy semennyit), ne legyen műkörmöd, öltözködj visszafogottan, ne rágózz, ne vihogj hangosan. Ezek olyan dolgok, amelyeket ha nem teszel, azzal javíthatod a rólad kialakult általános véleményt.

De a lényeg az, hogy OLVASS SZÉPIRODALMAT.

2013. okt. 10. 09:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Kicsit ellentmondásos, amit írsz. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy fősulis, jól kinéző, 21 éves lány folyton beég és emiatt kilóg a többiek közül...

Azt ne mondd, hogy nem szoktak próbálkozni a fiúk. Bp.-i vagy?

2013. okt. 10. 10:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán járok szórakozni, van egy mondhatni barátnőm, de ő szegeden tanul én meg Pesten, szóval igazából nem tudok kivel eljárni szórakozni és ez mindig így volt, valamint az is, hogy sokáig vagyok suliban a gyakorlati tárgyak miatt pl: majdnem minden napos,hogy 22kor jövök el a suliból, úgy hogy reggel 9-re mentem be.Nem szoktam gagyi műsorokat nézni,egyáltalán nincs időm tévézni se.
2013. okt. 10. 23:04
 14/18 A kérdező kommentje:

Most tanulok egy új nyelvet, mert kell a nyelvvizsga.Ezen az órán szoktam beégni,mert vagy lassú az agyam és lemaradok vagy nem tudok válaszolni arra, amit kérdeznek (közben megy a síri csönd, mert a tanár inkább beéget, minthogy tovább lépjen, mert látja rajtam,hogy nem tudom)

Azt hozzáteszem,hogy a többinek 1 nap max 4 órája van és ők nagyon ráérnek tanulni ezt a nyelvet, meg elég jól is megy nekik, nekem meg annyi időm van rá, hogy előző nap este megcsinálom a házit meg átnézem az anyagot(jobb esetben, ha marad rá energiám)Akik járnak erre az órára más-más szakokon vannak.

2013. okt. 10. 23:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért maradsz le és azért nem tudsz válaszolni, mert nincs időd tanulni rá. Ettől még nem vagy buta... Azt sem hiszem, hogy a többiek ezért égőnek tartanának.

Kicsit túlreagálod:) Én inkább azt gyanítom, hogy nincs elég önbizalmad ill. kicsi az önbecsülésed.

Hétköznap eléggé elfoglalt vagy a leírtak alapján, de ez még nem zárja ki az ismerkedés lehetőségét. Hétvégén például csak van pár szabad órád. Vedd úgy, hogy megvagy hívva valahová, valamikor:) Komolyan.

2013. okt. 11. 10:46
 16/18 A kérdező kommentje:
És mit csináljak egyedül a városban?
2013. okt. 11. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül? Velem leszel, mit izgulsz?:)
2013. okt. 11. 22:33
 18/18 A kérdező kommentje:
Az már alapvetően izgi :d
2013. okt. 11. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!