Miért nem vagyok magammal megelégedve és mi okozhatja ezt?
A gondom a következő:
Egyszerűen nem vagyok megelégedve önmagammal. Gyűlölöm, hogy nő vagyok. Gyűlölöm a a havi női ügyet..., gyűlölöm a szexualitást. Egyszerűen undorodok ezektől, de a legjobban magamtól.
Egyszerűen nem tudom , hogy miért van ez! Gondoltam már arra, hogy elmegyek egy orvoshoz, de nem tudom, hogy jól tenném e!
Nem tudom megmagyarázni én sem! Egyszerűen utálom a nemi énemet.
Lehet azért alakult ki ez bennem, mert sokszor hallom, hogy a nőket megerőszakolják...stb!
Tulajdonképpen ott kezdődött az egész, amikor suliba jártam. Az egyik tanárom órán mindig bántotta a nőket. Tanultunk, és majdnem mindegyik tantárgyba volt egy olyan rész, hogy például a történelembe, amikor a tanár arról beszélt, hogy mit tettek régen a nőkkel. Kínozták, kihasználták, szándékosan erőszakolták illetve megölték őket. Vagy az irodalmi könyvekben jelen voltak ezek a dolgok szintén.
Ekkor undorodtam el a szexualitástól főleg!
Hogy nőnek miért utálok lenni? Szerintem valami ilyesmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!