Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vagyok magammal...

Miért nem vagyok magammal megelégedve és mi okozhatja ezt?

Figyelt kérdés

A gondom a következő:

Egyszerűen nem vagyok megelégedve önmagammal. Gyűlölöm, hogy nő vagyok. Gyűlölöm a a havi női ügyet..., gyűlölöm a szexualitást. Egyszerűen undorodok ezektől, de a legjobban magamtól.

Egyszerűen nem tudom , hogy miért van ez! Gondoltam már arra, hogy elmegyek egy orvoshoz, de nem tudom, hogy jól tenném e!

2013. okt. 7. 00:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ennek nincs sok értelme, hogy ilyesmi miatt utálj nő lenni. Ezeknek semmi befolyásuknak nem kéne rád lennie, nem veled történtek.

Amúgy az első válaszoló kérdésére válaszolhatnál, úgy egyszerűbb lenne megmondani mi a helyzet.

2013. okt. 7. 07:42
 12/14 A kérdező kommentje:

Válaszolok!

Az a helyzet, hogy sokszor igen! Szívesebben bújnék egy férfi bőrébe, mert ha magamra nézek már elundorodom magamtól!

Gyűlölöm, hogy nő vagyok. Az egyik válaszomban... már nem tudok melyikben, pedig ki is fejtettem, hogy valószínűleg, de csak megközelítőleg mi váltotta ki ezt!

2013. okt. 7. 16:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor olvass utána a transzszexualitásnak, hátha magadra ismersz.
2013. okt. 7. 19:25
 14/14 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vall rám a transzneműség!

Az aszexualitás, az igen! Azért köszi.

2013. okt. 7. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!