Mit kéne tegyek ahhoz, hogy ne éljek?
hát tényleg nem számit semmi.. de miért? akkor hány napig ne egyek?
én próbálok pozitiv maradni.. sokszor gondoltam, hogy jó.. egye fene.. majd lesz barátnőm.. csak egy kis idő kell. de mennyi?
Rengetegen vannak akik évtizedekig várnak a nagy Ő-re. Én speciel egy lány miatt elkötelezettségből nem vállalok kapcsolatot már vagy 7-8 éve, de ez most itt tárgytalan.
Bár én még nem próbáltam, mert mentalitásból ellene vagyok az öngyilkosságnak, de állítólag néhány nap után 3-4 nap után úgy elgyengülsz, hogy már érzel semmit, és az utána következő napokban egyszercsak elalszol.
Az hülyeség, az nem öngyilkosság. Az egy zavarodott elme utolsó elbarmolt cselekedete, a méreg bevétele. Ha nem mersz magadtól meghalni, akkor nemhogy nem mersz, de valójában nem is akarsz öngyilkos lenni. Ezesetben ne csináld, mert nagyon nagy hiba lenne.
Tűrjed szépen csendben a sorsodat, szenvedj amíg kell, és ne nyafogj miatta, mert ebben a világban senki nem kiváncsi a sikertelenek történetére, csak a sikeresekére. Sportolj, tanulj, alkoss akkor is ha soha senki egy pillantásra sem méltatja a munkádat vagy téged. Ez a hivatásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!