Bennem van a hiba? 17/L
Figyelt kérdés
Az osztályban elég nagy a klikkesedés idén. Nem szeretem ha kis csoportok alakulnak ki, ezért én próbáltam nyitni mindenki felé valamennyire,de valahogy az lett a vége,hogy mindenkinek meg van a maga kis környezete,azok az emberek akikkel jól elvan én pedig úgy érzem senkihez sem tudok szólni vagy legalábbis senki sem látna szívesen.2014. szept. 17. 21:28
1/9 anonim válasza:
Ha akarsz beszélni róla nyugodtan küldj privátot, én is mostanában kezdtem el kilábalni a magányosság állapotából.
17/F
2/9 anonim válasza:
Ugyan ez van nálunk is, de megléptem amit kell. Ha túl akarod élni, választanod kell egy csoportot!
3/9 anonim válasza:
Nem, szerintem abszolút nem kell választani. Én legalábbis úgy voltam vele, hogy nagyjából minden klikkbe volt valaki, akit nem szerettem, meg olyan, akivel jóban voltam, ezért kifejezetten egyikbe sem tartoztam. Beszéltem mindenkivel, akivel akartam, szerintem ez nem a klikkeken múlik, hanem az embereken. Ha egy csoport csak rosszindulatú emberekből áll, akkor egyikkel sem akarsz beszélni, de ha van egy-két normális, akiknek van még ép eszük, akkor azokkal el lehet lenni. Persze ez csak az én véleményem.
4/9 Zsebvirág válasza:
Nem feltétlen kell választnod csapatot, mert lehet egyik se akar befogadni :(
5/9 anonim válasza:
Én ilyen idős koromban tojtam bele a csoportokba, és azt csináltam amit szerettem volna. Utáltam az elkülönült embertömegeket, akik már csak azért is megvetik a másikat, mert épp "máshova tartoznak". Így hát kényelmesen elüldögéltem 1 éven keresztül zenével a fülemben, és könyvvel a kezemben.
6/9 A kérdező kommentje:
hát én sem rajongok a csoportokértegyikbe sem akarok tartozni..lehet,hogy az lesz a vége hogy majd elüldögéllek magamnam :D köszi az eddigi valaszokat!
2014. szept. 18. 16:54
7/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van :D Én akiket bírok azokkal elvagyok vagy ülök az bambulok :D Nem nagyon izgat mert mindenhol van akit nagyon nem bírok..De ennek ellenére sokakkal jóba vagyok szerintem elég az :D nem is akarok választani :D
9/9 anonim válasza:
Hamarosan érettségi, az utolsó évben meg igazából már mindenki tojik a másikra, inkább a saját vizsgáira, elképzeléseire, továbbtanulására összpontosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!