Nagyon sok ember elfordul töllem mert elvileg nem vagyok szimpi. Lehet hogy bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Néhány ember azért szeret mert nagy szám van és meg tudom védeni magam pár ezren meg ezért utálnak. Akkor most mi van? Hogy tegyem rendbe?2014. jún. 28. 08:25
1/7 anonim válasza:
Sehogy.Mindenkinek úgysem tudsz megfelelni.Légy önmagad,ez a lényeg:)
2/7 anonim válasza:
Ha pár ezren tényleg utálnak téged,akkor a hiba nyilvánvaló hogy benned van
3/7 A kérdező kommentje:
2: én tudoom hogy nem bennem van a hiba ;-) csak félnek töllem de nem érdekel :-D
2014. jún. 28. 08:34
4/7 anonim válasza:
Szerintem első lépésként nem ártana csak néhány esetben visszaszorítani egy kicsit az egod. Ebből a pár sorból látszik, hogy abból kijutott bőven... (nem bántásból akarom mondani ezt)
5/7 anonim válasza:
Te vak vagy és világtalan is egyben. Nem ez a probléma? Kérdésedben leírod, hogy "Lehet hogy bennem van a hiba?", aztán a kommentedbe "én tudoom hogy nem bennem van a hiba ;-)".. yeeee logic
6/7 A kérdező kommentje:
K***a nagy az egom és ez igy van rendjén.
2014. jún. 29. 09:13
7/7 A kérdező kommentje:
Világtalan vagy te. Tudod sok mindent megéltem attol h felteszek egy kérdést ti má azt hiszitek hogy ismertek mint a rossz pénzt. Tévedtek barátaim.... ha majd vki vagy vmi akar töllem vmit majd küldjön üzit......
2014. jún. 29. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!