Bennem van a hiba, ha sehol nem érzem magam jól?
Nagyon furcsa, hogy nem lakom otthon, és nem is szeretnék már hazaköltözni, de néha honvágyam van, mert eszembe jutnak a szép dolgok az otthonnal, családdal kapcsolatban, de viszont eszembe jutnak utána a rossz dolgok is (borzasztó gyerekkorom volt), meg eszembe jutnak mai, a jelenben lévő dolgok is, hogy pl az unokatesóim mióta elköltöztem a faluból, nem beszélgetnek velem annyit, nem jönnek, ha otthon vagyok, meg ilyesmik, de főleg a múlttal kapcsolatos dolgok. Viszont itt sem érzem jól magam, jelenleg munkám sincs, a tartalékaimból élek, de nem is vagyok biztos benne, hogy itt akarok maradni Pesten, de haza sem akarok menni, mert tudom, megbánnám. Itt Pesten nincsenek barátaim, ismerőseim, senki. Egyedül gubbasztok egész nap a szobában, mert nem tudom, mit akarok, hogyan tovább. Úgy jöttem vissza Pestre, miután pár hónapra hazaköltöztem, hogy majd ezt meg ezt fogom csinálni, ezekből semmi nem lett. Nem merek semmibe sem fogni, mert félek, hogy féltávnál haza akarnék menni, de azt meg biztos megbánnám, mert csak ideig-óráig jó otthon lenni.
Szóval a kérdés, hogy hogyan tudnék dönteni az életemről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!