Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki nem kap semmi szeretetet,...

Aki nem kap semmi szeretetet, hogy bírja elviselni?

Figyelt kérdés
Én már alig bírom, állandóan az öngyilkosságon gondolkodok.
2014. szept. 14. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a felvétel nagyon sokat segített, amikor egyedül voltam. A legfontosabb, hogy az ember önmagával rendben legyen, tudja, hogy lehet őt szeretni. Ha magaddal rendben vagy, bevonzod az életedbe mások szeretetét is. Nálam is így történt.

http://www.youtube.com/watch?v=c1nxQR_XTCo

2014. szept. 17. 13:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Szép lassan hozzászoktam.
2014. nov. 11. 09:50
 13/17 A kérdező kommentje:

Remélem én is hozzá tudok szokni, mert nem merek a nőkhöz odamenni, és így nem hiszem, hogy lesz valaha is barátnőm. :(

Nem vagyok ronda, meg dagadt. Az a probléma, hogy nagyon szótlan vagyok, nem nagyon tudnék beszélni semmiről. Egy két szóváltás, aztán kínos csend. Azt se tudom, hogy lehetne leszólítani egy lányt. Barátaim sincsenek ez miatt. 26F

2014. nov. 11. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdezö!

Nagyon sajnálom az állapotodat tényleg tudod nálam is pont ugyanez a helyzet csak én 22 éves Férfi vagyok és mondhatni joképü de semmi több én is már probálkoztam nökkel találkozni de mindig féleg mi lesz belöle és nagyon nehezen tudok én is megszolalani és nem tudom leküzdeni ezt a dolgot meg hát a másik nagy baj hogy nemtudom milyen témát hozzak fel.Maximálisan meg tudlak érteni én ugyan ebbe a szituba vagyok Öngyilkosság meg minden csak én már várom az alkalmas megfelelö pillanatot az... Nehéz a nökkel smem inem jo nekik akármit is mnodd az ember igy vagy ugy.Engem a nöhiány fog a sirba vinni.Meg már nekem is rengetegszer megfordul a fejembe a mai napig is az Öngy.

2014. nov. 26. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak nálam rosszabb a helyzet szerintem mint nálad mert én nekem még sosem volt barátnöm,még barátaim sincsenek senkim és már 22 éves vagyok :( Nemtudom van -e igy értelme az életnek boldogtalanul és egyedül.
2014. nov. 26. 18:10
 16/17 GyakoriPARTY ***** válasza:
Az az ember, aki nem érzi magát szeretve (válasz a kérdésre:)kezd lassan meghalni. Amikor az fogalmazódik meg egy ember szívében, hogy az élete nem számít senkinek, akkor elveszíti Önmagát és életének értelmét. Példák az előző válaszokban...
2015. máj. 9. 14:17
 17/17 anonim válasza:
Nagyon lényeges szempont, mióta vagy magányos. A magány megszokhatatlan, rengeteg holtponton estem már keresztül, de egyiktől se jobb. Biztos vagyok benne, hogy több férfi magányos akaratán kívül, mint nő. A férfiak kevésbé válogatósak, viszont nyitottabbak, őszintébbek, a nők pedig igénylik a kis hazugságokat, ami miatt az egyenes jellemű férfiak hátrányban vannak. A nők leginkább humorba csomagolt szeretetet tudják értékelni, így aki gyengédséggel, törődéssel, becsületességgel, az nem számít nekik. Ráadásul a feminizmuson keresztül még a férfiellenes propaganda miatt a valóban rendes férfiakat veszik semmibe. Teljesen megoldhatatlan a párkapcsolati válság, amíg a nők nem válnak elég éretté ahhoz, hogy a szeretet egyéb formáit is tudják értékelni és ha nem hajlandóak hanyagolni azokat a férfiakat, akik szemét módon viselkednek velük. A világ ezért ennyire beteg és frusztrált.
2016. jan. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!