Aki nem kap semmi szeretetet, hogy bírja elviselni?
Nekem ez a felvétel nagyon sokat segített, amikor egyedül voltam. A legfontosabb, hogy az ember önmagával rendben legyen, tudja, hogy lehet őt szeretni. Ha magaddal rendben vagy, bevonzod az életedbe mások szeretetét is. Nálam is így történt.
Remélem én is hozzá tudok szokni, mert nem merek a nőkhöz odamenni, és így nem hiszem, hogy lesz valaha is barátnőm. :(
Nem vagyok ronda, meg dagadt. Az a probléma, hogy nagyon szótlan vagyok, nem nagyon tudnék beszélni semmiről. Egy két szóváltás, aztán kínos csend. Azt se tudom, hogy lehetne leszólítani egy lányt. Barátaim sincsenek ez miatt. 26F
Kedves kérdezö!
Nagyon sajnálom az állapotodat tényleg tudod nálam is pont ugyanez a helyzet csak én 22 éves Férfi vagyok és mondhatni joképü de semmi több én is már probálkoztam nökkel találkozni de mindig féleg mi lesz belöle és nagyon nehezen tudok én is megszolalani és nem tudom leküzdeni ezt a dolgot meg hát a másik nagy baj hogy nemtudom milyen témát hozzak fel.Maximálisan meg tudlak érteni én ugyan ebbe a szituba vagyok Öngyilkosság meg minden csak én már várom az alkalmas megfelelö pillanatot az... Nehéz a nökkel smem inem jo nekik akármit is mnodd az ember igy vagy ugy.Engem a nöhiány fog a sirba vinni.Meg már nekem is rengetegszer megfordul a fejembe a mai napig is az Öngy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!