Ti mit tennétek? Meddig lehet ezt elviselni?
Na ezért mondják az emberek, hogy nem szabad osztálytárssal járni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak. Megértem a helyzeted, elhiszem, hogy most nem könnyű, de idővel jobb lesz.
Nem kell azt hinned, hogy az a lány jobb lenne nálad, lehet, hogy azt hiszed, hogy jobban néz ki nálad, de ahogy te is mondtad, te is tetszel a fiúknak, szóval nincs miért szomorkodni.
Annyit tudsz tenni, hogy amennyire lehet kerülöd őket, hogy ne lásd, ahogy együtt vannak, az idő mindent meggyógyít majd, csak próbálj minél kevesebbet agyalni a múlton, az már elmúlt, nem tudsz már változtatni rajta.
Keress magadnak valami társaságot, biztos van valami hobbid, amit szívesen csinálsz, keress olyan embereket, akik szintén azt szeretik, beszélgess, találkozz velük, vagy csak simán levelezz másokkal, például ezen az oldalon is lehet levelezőpartnert találni, biztos sikerülni fog neked is :)
1. Válassz egy új hobbit ami kicsit leköt és be tudsz vállalni(salsa, nyelvtanulás, sport, színház, dráma/olvasókör, önismereti kör(ezt nagyon tudom ajánlani), kötés, ujjgördeszkázás, dekorálás, főzés, fűszernövénytermesztés, üvegfestés, origami, jóga...) nem tudok msot hirtelen többet/jobbat :)
Ezzel tuti meg tudsz ismerni új embereket, akiknek hasonló az érdeklődési körük, mindenképp elegyedj párbeszédbe alkalmanként legalább 1-2 új emberrel akik szimpatikusak.
2. a suliban lehetőleg egy ideig kerüld őket, bár írtad, hogy már 1 éve volt. Próbáld meg kicsit felépíteni magad mások segítségével, és hidd el könnyebben fogod viselni.
3. rendezz kis összejövetelt a remélhetőleg új ismerőseiddel, legyenek programjaitok.
Próbálj meg új ismerősökre szert tenni. Én hasonló helyzetben vagyok, csak még frissebb.
4. ne légy kapcsolatfüggő, ne próbálj meg mással felejteni, a szerelem majd jön, nagyon fiatal vagy, írtad, hogy sok fiúnak tetszel. Valószínű, hogy a volt barátod nem életed szerelme, sőt, ha 20-25-30 évesen visszanézel majd, rájössz, hogy mennyire más ember lett belőle, mint amilyennek gondoltad(pl. gyökér, alkoholista, stb.), pláne, hogy elhagyott. Sok 25-30 körüli nő ismerősömet kérdeztem már erről, mind azt mondta, hogy örült, hogy volt néhány(de nem egyéjszakás!) kapcsolata, mielőtt megtalálta az igazit, így van viszonyítási alapja, és sokkal boldogabb. Még mindketten nagyon sokat fogtok változni, előtted az élet, úgyhogy ne aggódj, hogy most egyedül vagy - tudom, ezt könnyű mondani, de hidd el tapasztalatból tudom mit mondok.
Rengeteg fiatal hamar kiég a korai kapcsolatéhségtől amit a szexista média diktál, és 30 éves korukra már "inaktívak" és szeretetre képtelenek lesznek.
5. A fiúk/férfiak megőrülnek az okos és szép nőkért. Fejleszd magad. A legfogékonyabb korban vagy. Olvass valami érdekeset. Biológiát, pszichológiát, állatokról, ásványokról, tudományról, szépirodalom, ami csak érdekel. Később lehet hogy a hivatásoddá válhat, ha nem, akkor is mindenképp élvezni fogod és színesíti a személyiségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!