Csak én vagyok ilyen magányos? Barát nélküli? . Valaki nem akar beszélgetni? . Vannak még ilyen kiközösített magányos emberek mint én? .
Figyelt kérdés
Annyira magányos vagyok..valaki beszélgetne velem aki hozzám hasonló? esetleg leírnátok miért alakult így?..#magány #Szomorú Depresszió..
2014. júl. 11. 21:47
11/20 A kérdező kommentje:
Ez tényleg nem egy rossz ötlet :)
2014. júl. 12. 11:01
12/20 anonim válasza:
írjatok én is magányos valamilyen szinten körülöttem már mindenki aki iskolai barátom volt el költözzek vagy más utakon járnak .Szóval írjatok bátran srác vagyok .
13/20 anonim válasza:
nem rossz az elképzelés, de attól hogy két (vagy több) ember magányos, nem biztos, hogy sok közös van bennük és megtalálják a közös hangot. értitek.
mondjuk nekem nem csak az hiányzik, hogy beszélgessek valakivel, hanem azért eljárni is jó lenne néha.
na mindegy, kérdező, ha szeretnél, nekem is írhatsz :)
21/L
16/20 anonim válasza:
Én is dettó így vagyok. Mindig is kiközösítettek, már óvoda óta ez megy, pedig nem bántok senkit. Csendes vagyok. Nem tudom, mit csinálok rosszul.
22/f
17/20 anonim válasza:
Szia!
Nekem is írhatsz ha gondolod.
22/L
19/20 anonim válasza:
Mennyi magányos ember! Az internet világába a személyes kapcsolatok megszűntek. Volt idő mikor én is egyedül éreztem magam...Tegyétek fel a kérdést magatoknak, mi érdekel? Szeretsz olvasni, menj könyvtárba.Kerékpározni? Keress egy klubot, valamit a környékeden, túrázzatok együtt.Ha nagyon nem szereted az emberek társaságát,keress fel pld. állatmenhelyeket,nagyon fognak nektek örülni.Ne a neten panaszkodjatok,keressétek a személyes kapcsolatokat :) sok sikert
20/20 anonim válasza:
Hogy kikeltél magadból 19-es... Mindenki máshogy fogja fel a dolgokat, ha nem érted, akkor ne szólj bele... egyébként nekem is írhatsz, ha még szeretnél. A szomorú igazság az, hogy egy igaz barátom sincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!