Miért van az hogy a barátom minden nap látni akar, alig bírja ki a napokat nélkülem, én pedig ellenék nélküle 1-2 hétig is?
Én nem tudnám megszokni hogy állandóan egymáson lógunk. Ő pedig ezt szeretné. Ha egy héten 5-ször találkozunk nekem az már sok, nekem kell az hogy teljesen egyedül legyek.
Nyáron leszünk egy éve együtt.
Lehet hogy már nem szeretem? Mondjuk már a kapcsolatunk elején sem voltam úgy a dologgal, hogy "jaaaaj de hiányzik mikor láthatom újra?????" talán ez sem normális dolog?
Esetleg lehetséges hogy ő már annyira imád és rajong értem, folyton hívogat, küldözgeti az sms-eket, hogy már kikerget a karjai közül?
De az miért van hogy én 2 hét után már annyira vágyom a társaságára, annyira szeretném látni hogy már alig bírom ki nélküle? (Nem, nem a szex miatt akarok vele újra találkozni -_-) Hanem mert akkor már tényleg hiányzik.
Csak nekem ehhez több mint egy hét kell, hogy kijöjjön. Neki meg pár óra.
Ha nincs sok barátod, nincs igényed különösebben a bulizásra, társasági összejövetelekre. A kikapcsolódás neked az, amikor egyedül vagy, akkor ez valószínűleg nálad normális.
Ha bulizós vagy, a társaság középpontjában vagy, a bulizással feltöltődsz, utálsz egyedül lenni, akkor egyszerűen csak nem szereted annyira a barátodat.
tegnap 21:49
Igen... én sosem szoktam otthonról kimozdulni, 13 éves korom óta (pedig az már nagyon nagyon régen volt) nincsenek barátaim.
Utolsó:
már megpróbáltam vele megbeszélni, de ugyanúgy hívogat, meg üzenget állandóan. Van amikor az éjszaka közepén és 12 óra munka után erre kell ébredni. Aztán visszaalszok, jön a következő sms, hogy "bocs ha felébresztettelek". Lenémítani nem tudom, mert akkor meg a telefon akkor nem fog ébreszteni, mert később kelnem kell megint.
Sok sikert nektek, remélem ti megtaláljátok az arany középutat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!