Csak én vagyok ilyen magányos? Barát nélküli? . Valaki nem akar beszélgetni? . Vannak még ilyen kiközösített magányos emberek mint én? .
Figyelt kérdés
Annyira magányos vagyok..valaki beszélgetne velem aki hozzám hasonló? esetleg leírnátok miért alakult így?..#magány #Szomorú Depresszió..
2014. júl. 11. 21:47
1/20 anonim válasza:
Hát vannak. Itt vagyok én. Szívesen beszélgetek veled. Írj, ha gondolod.
3/20 anonim válasza:
Én is magányos vagyok. Azért alakult így mert sehol, semmilyen helyzetben és semmilyen célból nem tudok ismerkedni.
4/20 anonim válasza:
Én se bővelkedek barátokban, úgyhogy szívesen beszélgetnék veled.
5/20 anonim válasza:
Ha gondolod dumálhatunk.:) 18/L
6/20 anonim válasza:
Magányos vagyok én is. Zavarba vagyok az emberek között, meg nem nagyon tudok mit beszélni. Így inkább kerülöm az emberek társaságát, de még is vágyom rá. 26F Pécs
7/20 anonim válasza:
Nem vagyok kiközösített,nincs honnan kiközösíteni.
Viszont magányos vagyok,különben nem írogatnék ide,mert időm se lenne rá.
8/20 anonim válasza:
5-ös vagyok. Azért ez elég durva, hogy mennyi ember magányos. Azt hinné az ember, hogy mindenkinek van valakije, csak ő az, akinek senkije sincs, aztán itt vannak ennyien...:( Itt gyk-n is egy csomószor látok ilyen kérdést kiírva. Komolyan, alapítani kéne egy klubbot nekünk, magányosaknak...
9/20 anonim válasza:
Én sem vagyok teli barátokkal :( Nyugodtan írhatsz nekem is.
10/20 anonim válasza:
Ez a klub alapítás nem lenne rossz ötlet. Valamelyik oldalon csinálni kéne egy zárt fórumot ahol "csak" a gyakorikérdéses magányosok vannak benne, egy ideig lehetne ismerkedni aztán akár találkozót is lehetne szervezni és máris nem lennénk ennyire magányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!