Ti nem féltek attól hogy egyedül fogtok megöregedni?
10: A "kerítő" nem anyakönyvvezető. Nem fognak rögtön összeadni senkivel sem :) De azért néha jól jön, ha segítik az ismerkedést. A többi már a két illetőn múlik.
Kerítő nélkül is így van, egy-egy randi csak alkalom arra, hogy megismerd a másikat, abból még nem biztos, hogy lesz kapcsolat.
Én simán attól félek, hogy majd megöregszem. Mármint az a szintű öregség, amikorra túlzottan leromlik az egészségi, neadjég mentális állapotom. Ezt kifejezetten nem akarom megérni.
Se egyedül, se máshogy.
Nem, nem félek. jól megvagyok egyedül is. Ha 26 évet sikerült így leélnem, akkor a maradék sem fog gondot okozni.
Amúgy se vágyom gyerekre, más nőnek az életét meg miért csesszem el ezzel. Azért, hogy legyen... nem kell se gyerek se bnő.
26F
11. persze, csak amikor már a kedves önjelölt kerítő állandóan ezzel nyaggat, betelik a hócipő, tudod? Nem mások dolga eldönteni, hogy valakinek legyen-e párja, vagy szerintük kivel jöhetne össze. Ajánlom a témában az alábbi filmet: "Leszek a feleségem"
Kérdező, tanuld meg ÉLNI az életed, és járj társkeresőkre, találj magadnak elfoglaltságot.
Ha nincs célod, az a veszély is fennáll, hogy kiégsz, ez társtól független probléma, és nagyon sok embert érint, a szüleim is beleestek, pedig ők együtt vannak több, mint 30 éve, de csak a rutin, munka, háztartás, és ennyi, ebben megrekedtek, és sok probléma van emiatt az életükben.
nekem minden esélyem megvan arra, hogy öreg koromra teljesen egyedül maradjak de ez van nem tudok mit tenni. Ez miatt nem fogok egy nőt sem elvenni akit nem szeretek és magamhoz láncolni egy (vagy több) gyerekkel.
Van mikor rossz érzés de többnyire erre a magányos életre vagyok berendezkedve így nekem nem rossz, csak néha
Kerítő :))) ez jó :)))
"Ejjj jányom, van ottana szomszéd faluba a legény, jó nagy nála a trágyadom, csak úgy gőzölög, bizton mondom és sok ólattya van biz Isten, neme kéne osztán neked véle megösmerkedni"
Azért mégsem 1879-et írunk... nem mintha most jobb világ lenne de ami már egyszer nem vált be azt minek erőltetni.
Félelmetes hogy ha öregeket hallok erről beszélgetni ők elmondják hogy szerelem nélkül keltek egybe, mintha összeraknál két nyulat oszt nyomjátok neki...
Én is inkább egyedül élek mint hogy csináljak 2 gyereket egy olyan nőnek akit nem szerelemmel szeretek, csak simán szeretek. Erre mondják hogy a mákos tésztát szokás szeretni, nem a párod.
Én dolgozok, sportolok, bulizok, élem az életem, viszont
amikor szerelmes voltam akkor döbbentem rá hogy mennyire céltalan és hiábavaló volt az addigi életem és most hogy már nincs meg a párom csak az üresség maradt és félek az egyedülléttől, pedig eddig csak egyedül szerettem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!