Mennyire nézik ki manapság, ha (majdnem) 20 éves lány antiszociális?
Nem volt még barátom, szerintem nem is lesz, van max. 2 ember akinek több dolgot el merek mondani. A többség viszont húzódik tőlem, nem beszélnek velem, nem kedvelnek...
Habár igaz, hogy sosem voltam a társaság lelke, mindig visszahúzódtam, csendben voltam/vagyok, mert nem akarok hülyeséget mondani vagy beleszólni, és utána pedig rossz nézéseket kapni mert semmi közöm hozzá hiába ott állok/ülök. Ha engem is érint a téma.
Nagyon sokat tett rá az iskola, egész életemben utáltam az egészet, mert nem volt egy barátom sem nagyon sokáig. Egyedül voltam állandó szinten. Volt, hogy meg akartak verni, kibeszéltek, nevettek rajtam, hazugságokat állítottak.
Most, hogy egyetemen vagyok, nem változott a hozzáállásom, ez belémrögződött, hogy egy kis senki vagyok másokhoz képest, rám nem kíváncsiak (ami igaz is), én nem érek annyit mint ők.
Tudom, hogy ez teljesen 'az én hibám', és én sokszor jól is érzem így magam, nyugodtan, nem kell ide-oda menni, mert ilyen-olyan meghívást kaptam. Viszont néha nagyon elszomorít, és a jövőmre gondolok, hogy fogok élni...
És már meg sem próbálom magamra erőltetni a nyíltságot, mert nem tudom.
Mindenesetre, a kérdés az lenne, hogy ilyenre az emberek már azt gondolják ,hogy nem százas? Figyelembe éve a korosztályom és a fiatalabb korosztály szokásait, viselkedését...
Az ilyen visszahúzódó embert a legtöbben olyan magának valónak gondolják, nem mennek oda hozzá, mert azt gondolják, hogy az úgy sem akar velük ismerkedni, beszélgetni, majdhogynem pont tesznek rá általában, mert ha ő nem jön, akkor mi minek menjünk oda hozzá. A többségnek eszébe sem jut, hogy nem ilyen magányos farkas, remete típusú az ember.
Lehet, hogy fellengzősen, vagy nagyképűen fog hangzani, de én mindig is szerettem az ilyen emberekkel lenni, annak ellenére, hogy jómagam elég nyitott, könnyen barátkozó vagyok, mert nagyon könnyen ki lehet velük jönni és igen gyakran nagyon értékes és mély kapcsolatot lehet velük kialakítani, ami akár egy életen át meg is marad, szóval én keresem az ilyen embereket általában, mert tudom, hogy nekik is jólesik, ha valaki közeledik kicsit hozzájuk.
Jogos, inkább olyan vagyok, aki direkt nem ismerkedik, de nem azért, mert lenézem a másikat, hanem azért, mert nem érzem azt, hogy beleillek bármilyen társaságba...
De annak örülök azért, hogy van olyan, akivel tudok beszélni akármiről, és nem haragszik meg ha siránkozok vagy valami totál hülyeséget mondok. Vagy idióta viccet vagy éppen valami nem vicceset írok/mondok/mutatok, mert hülye humorom van.
Antiszociális = szociopata.
Ami te vagy, az aszociális, szociálisan szorongó, magadnak való, visszahúzódó (válassz tetszés szerint).
Nem néznek ki, csak valószínűleg nem ragadnak rád majd a haverok/barátok, nem látják benned az ismerkedési vágyat. Zömmel közönyt várhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!