Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nagy baj, ha 14évesen nem...

Nagy baj, ha 14évesen nem akarok tovább élni?

Figyelt kérdés
Igazából,semmi értelmét nem látom az életnek.Jó tanuló vagyok,sportolok,van 1 igazán jó barátom,és 5haverom.A szüleim "állítólag" szeretnek,de ellehetetlenítik az életem.Csúnyának se mondanám magam,volt 2barátnőm,de mind2 megcsalt,átvert.Sokak szerint helyes vagyok,de szerintem csúnya vagyok.Kb.senkinek nem hiányoznék.Céljaim vannak,tudom mit szeretnék az életben,de nembiztos hogy meg akarom élni.Mit tudnék csinálni?(negatív válaszokat is írhattok,csak azt ne hogy kamaszkori hiszti mert ez nem igaz.)

2014. máj. 20. 19:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én is annyi vagyok mint te és én sem akarok élni, már cselekedtem többször is hogy vége legyen (természetesen sikertelenül) , de én ezt az egészen kicsi korom óta tartó terrorizálásra vezetem vissza. próbálok javítani a hozzáállásomon a dolgokhoz, de ezek után nehéz.
2014. máj. 31. 12:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Írj privátban!
2014. jún. 30. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok és évekig voltam depressziós. Ha van kedved írj nekem privátot hátha tudunk segíteni egymásnak. Tudom hogy milyen érzés ez és szerintem tudom a problémád.
2014. okt. 4. 23:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Remélem azóta tényleg kinyírtad magad. :D Talán a szüleid is boldogabbak nélküled...
2015. aug. 5. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!