Mi a velemenyetek arrol hogy nem akarok tartozni sehova sem?
Mindig tartoznál valahova, mert az emberiség része vagy, többféle közösség tagja.
Például:
a család
a város
az ország
férfi /nő
iskola
munkahely
Az ember társas lény, és a közösség úgy működik, hogy a szabályokat betartják.
Keress egy lakatlan szigetet, akkor nem kell senkihez igazodnod, csak saját magadhoz.
Koszi a valaszokat!
Utolso, Te mennyi idos vagy?
Nem tudom, hogy pontosan mi okozza ezt, denekem is volt hasonló periódusom. Hosszú hónapokon (najd' 2 éven keresztül) rosszul voltam ha emberek közelébe kerültem. Nem bírtam huzamosabb ideig a családommal egy légtérben lenni, az utcán is idegesített ha csak elment mellettem valaki. Én ezen az állapoton alapos lelki elemzéssel és egy kutyával sikerült túllépnem. Meg kellett találnom a pontot, hogy miért is gyűlölök mindenkit, ninden ok nélkül. Ha ezt megtalálod és "orvosolod" akkor könyebb lesz az együttélés.
És nem azt akarom mondani, hogy mindenképp inkadrálódj társaságokba. A különcséggel nincs semmi baj, sőt, olykor még pozitív tulajdonság is lehet, Viszont meg kell találni az egyensúlyt. Mér csak azért is, mert bármennyire is szeretnéd elkülöníteni magad, nem fog sikerülni. mindíg, mindenhol körbe leszel véve emberekkel... ez van. Túl sokan vagyunk, és túl kicsi a világ
18/F vagyok, az a problemam a csaladommal hogy elter a vilagnezetunk.
Ok a rendszer reszei, tokeletes rabszolgak, es velem is ezt akarjak tenni, hogy alljak be a sorba, persze ok csak jot akarnak nekem, de nem veszik eszre hogy mennyire manipulalva vannak mindenfelol... Es ezt mar rohadt nehez elviselnem hogy ilyen emberekkel kell egyutt elnem...
És a változtatásra van tipped? :) Tudod mondani mindent könnyű, de megvalósítani már más kérdés. Ha a munkájuk rossz és mást szeretnének pl ahhoz át kellene képezni magukat, az meg plusz pénz (nem kevés), na meg idő.
Vannak továbbá olyan betegségek amiken már csak az erős gyógyszerek segítenek.
Ne szidd őket, én azt mondom. Ha életkorodat tekintve nem is, azért még gyerek vagy, nem tudod hogy sokszor milyen nehéz az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!