Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Titeket mi motivál hogy...

Titeket mi motivál hogy felálljatok, és ne adjátok fel?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 11. 14:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
54%
engem semmi , én próbáltam öngyilkos is lenni , de valami mindig vissza fogott, nincs rá magyarázat sajnos.. nekem 3 éve nincsenek barátaim, 3 évig nem jártam senkivel, mostanába megin elkezdtem csajozni, és járogatok ezzel, azzal. de ennyi, sok örömöm nincs bennük se.
2014. ápr. 11. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megmutassam,hogy igenis képes vagyok elérni a céljaim.
2014. ápr. 11. 16:09
 13/22 anonim válasza:
58%
Engem most semmi totál padlón vagyok :-(
2014. ápr. 11. 16:33
 14/22 anonim ***** válasza:
35%
Semmi, valszeg kinyírom magam.
2014. ápr. 11. 19:17
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem motivál semmi, csak nem merek végezni magammal.
2014. ápr. 11. 20:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
ha a legnehezebb pillanatba elhagytak akkor nem is voltak azok igazi barátok
2014. ápr. 11. 20:17
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy barátok és párkapcsolat nélkül is lehet élni egyfajta életet, ami más mint a többieké!
2014. ápr. 11. 22:42
 18/22 jikanv ***** válasza:

ha nem tudsz rajta segiteni, minek aggodni. Minel tobbet kell nevetni es letojni az egeszet. Ha beledoglessz, ha vidam vagy a vilag akkor is megy tovabb veled vagy nelkuled.

Egyebkent probald ezt. Ha az meg tudja csinalni en is, mert en vagyok legalabb olyan jo mint az. Az se jobb mint en.

Minden az agyadban van. Stop az onsajnalatot.

2014. ápr. 13. 09:55
 19/22 nemkati válasza:

Ha elhagyod magad, semmi jó nem fog történni, csak rosszabb lesz. Mindig jön egy váratlan pillanatban, egy nemvárt helyről segítség, ami kilendít. Ki kell tartani, ki kell várni, de főleg tenni kell érte valamit. Soha, semmit nem szabad feladni, bármilyen kilátástalannak tűnik is, mert mindig van újabb esély, mindig van holnap, ami ki tudja, mit tartogat.

Nagyon fontos, hogy tudj kapcsolatot építeni, és azt megtartani. Minden kis esélyt fel kell használni, akár a családban, akár a barátokkal, akár párkapcsolatban. Ha figyelsz a másikra, őt is meghallgatod, érezteted vele hogy ő is számít neked, akkor minden kapcsolat hosszútávú lehet, a nehéz időkben segíthet, és boldoggá tehet.

2014. ápr. 14. 20:11
 20/22 anonim válasza:
100%

Van az a pont, amikor nem szabad erőltetni valamit.

Mivel nem konkrét témát adtál meg, szinte mindenki a neked megfelelő választ adta.

2014. ápr. 16. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!