Nincs értelme az életemnek. Mi segíthet?
Figyelt kérdés
(Negatív kommenteket nem kérek!) Mostanában egyre jobban azt érzem, hogy nincs értelme élnem. Szeretek egy fiút, de ő nem szeret viszont és nem tudom elfelejteni, anyukámmal egyre rosszabb a kapcsolatunk, tanulási átlagom kezd megromlani, úgy érzem senki sem szeret...Sok embert megbántok ok nélkül...Már arra is gondoltam, hogy személyiségzavarom van... Minden nap szinte sírok, mert mindig eszembe jut minden rossz dolog... Egyszerűen nem tudom mit tegyek... Már az ereimet is vagdostam... Úgy érzem az a legegyszerűbb megoldás, ha meghalok... Pszichológushoz is járok, de nagyon az sem segít... Nem tudom mit tegyek....2014. ápr. 5. 19:14
11/16 anonim válasza:
Azt kéne felismerni, hogy más emberek életének sincs semmi értelme.
Tehát alapvetően a gondolkozásodat, hozzáállásodat kéne megváltoztatni, és belátni, hogy ez távolról sem elég ok se a meghaláshoz, se a pszichológushoz.
Talán kezdjél el filozófiát tanulni, igaz, 3000 éve senkinek nem sikerült rájönnie az élet értelmére, de talán jobb belelátást nyújt ebbe a témába.
12/16 anonim válasza:
Ha ezt olvasod, még nem voltál öngyi. Valamiért nem tetted meg. Tehát van értelme az életednek. Én szeretlek.
13/16 anonim válasza:
Fuss pár kört! Írd ki magadbol! Szedd össze a gondolataid! Énekelj táncolj!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Most már azért jobban vagyok, megfogadtam nagyon sok jó tanácsot! Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!! :)
2014. ápr. 9. 21:30
15/16 B.Ági válasza:
Segíts magadon az Isten is megsegít!!!
16/16 Sátánista válasza:
"Ott lehetsz a legértékesebb, ahol az élet a legtöbb akadályt állítja eléd." (gondolkozz ezen el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!