Úgy érzem nincs értelme az életemnek. Mit tegyek?
Szia!
Az írásod nagyon elszomorító.A gondolataid alapján enyhe depresszióban szenvedsz. Hasonlóan nekem is rossz az életem.
De soha nem törnék magam ellen. Miért? Gondolj bele. Az élet egyszeri. Ha meghalsz, nem tudod visszacsinálni. Ha véget vetsz neki, elveszed annak lehetőségét is, hogy VALAHA jobb lehet! Lehet, hogy most neked maga a pokol, de
kizárt, hogy mindig így marad. A feleslegesség nem igaz. Nem vagy senki, mert te vagy valaki, ha önmagad vagy. :)
Nincs önbizalmad magad iránt. Ez itt a probléma. :) Minden élet, ha jó célja van, fontos, ha másért nem, önmagáért. Nem hiszem, hogy nincs benned olyan tulajdonság, ami értékes. Még a legkisebb állatokban is van "értelem", hogy létezzen.
Szia!
Hány éves vagy? Mit csinálsz? (munka, tanulás, stb?)
Miért érzed hogy nem lesz belőled senki se?
Teljesen átérzem a helyzeted, én is jártam ebben a cipőben.
Nekem szerencsém volt, mert akadt egy ember az életemben, aki lehajolt értem, és összeszedett. De sajnos ez ritka.
Hány éves vagy egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!