Mi lehet a baj velem? Miért nem érdeklem a fiúkat?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még sosem volt barátom.Aláírom,nem vagyok egy szépség és duci is vagyok,ezek miatt persze nincs önbizalmam,de szerintem jól leplezem.Sok haverom van,akik szeretnek és jófejnek tartanak szóval ezen a téren sincs velem baj.Könnyű velem beszélgetni,csak idő kell amíg feloldódok,valahogy félek egy kicsit a fiúktól mert úgy érzem mindhez csúnya vagyok.Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot,de úgy érzem örök vesztes vagyok ezen a téren :(2014. ápr. 4. 21:37
21/22 anonim válasza:
7! Baromi nagy hülyeséget írtál, ne haragudj.
Annyi duci barátnőm van, és a legtöbbjüknek van barátja. Akkor most belőled kiindulva, ha egy srác szerelmes lesz egy lányba, akkor tulajdonképpen az alakja miatt szereti? Hogy is van ez? Gondolom te is egy adonisz vagy, nyolc kockával, hatalmas karokkal.
22/22 anonim válasza:
Én szimplán azt írtam, hogyha ő el van hízva, akkor milyen alapon várja el, hogy egy elhízott srácon kívül más is oda fog menni hozzá? Ha én egy lepukkant elhízott alak lennék, akkor milyen alapon várnám el, hogy bombanők lógjanak rajtam egész nap, csupán a belsőm miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!