Mi lehet a baj velem? Miért nem érdeklem a fiúkat?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még sosem volt barátom.Aláírom,nem vagyok egy szépség és duci is vagyok,ezek miatt persze nincs önbizalmam,de szerintem jól leplezem.Sok haverom van,akik szeretnek és jófejnek tartanak szóval ezen a téren sincs velem baj.Könnyű velem beszélgetni,csak idő kell amíg feloldódok,valahogy félek egy kicsit a fiúktól mert úgy érzem mindhez csúnya vagyok.Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot,de úgy érzem örök vesztes vagyok ezen a téren :(2014. ápr. 4. 21:37
11/22 anonim válasza:
az duci vagy nem oszt nem szoroz, van akinek a duci csajok tetszenek
12/22 anonim válasza:
A duci alatt mit értesz pontosan?
13/22 anonim válasza:
Kövér szemmel nézve vagy duci (100kg-ig), vagy "normál" szemmel nézve? (<75-80)
Ma már mindenkit leduciznak, akin van túlsúly, akár földibálna, akár nem.
14/22 anonim válasza:
Akkor le kell fogyni, nem csak a kinézet miatt. Egészségügyi szempontból is jobb, plusz önbizalmat is kapnál. A duci meg egy nagyon tág fogalom.
15/22 A kérdező kommentje:
177 cm vagyok és 80 kg.
2014. ápr. 5. 10:33
16/22 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok 150 kg,ennyi plusz kiló még semmilyen eü. problémát nem okoz.
2014. ápr. 5. 10:35
17/22 anonim válasza:
Az már rég nem duci. Én 191 centi vagyok, és 78 kiló, és már én sem vagyok vékony egyáltalán.
18/22 anonim válasza:
Mondjuk magas vagy, de ehhez sok a 80, leadnál egy 15-öt és, és tökéletes lenne. Az enyhén husis csajokhoz olyan jó odabújni. :)
19/22 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a duciság az ok... Rengeteg fiúnak bejönnek a ducik. Más van itt a háttérben.
20/22 anonim válasza:
177cm-el a 80kg már nem csak duciság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!