Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi lehet a baj velem? Miért...

Mi lehet a baj velem? Miért nem érdeklem a fiúkat?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még sosem volt barátom.Aláírom,nem vagyok egy szépség és duci is vagyok,ezek miatt persze nincs önbizalmam,de szerintem jól leplezem.Sok haverom van,akik szeretnek és jófejnek tartanak szóval ezen a téren sincs velem baj.Könnyű velem beszélgetni,csak idő kell amíg feloldódok,valahogy félek egy kicsit a fiúktól mert úgy érzem mindhez csúnya vagyok.Nagyon szeretnék komoly kapcsolatot,de úgy érzem örök vesztes vagyok ezen a téren :(
2014. ápr. 4. 21:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
50%

Ne haragudj, de semmit nem tudtunk meg rólad, csak annyit, hogy duci vagy és ha jól ki tudsz jönni az emberekkel, ha kicsit jobban megismered őket és fel tudsz oldódni a társaságukban. Ezek alapján nem lehet megmondani, hogy mi is a baj veled, mert nem tudjuk, hogy hogy is nézel ki és azt sem, hogy valójában milyen a személyiséged.

Szívesen elmondanám az őszinte véleményemet rólad, ha másról nem is a külsődről, de ahhoz egy kép is kellene. Szóval ha tényleg kíváncsi vagy a véleményemre, akkor küldhetsz privátban egy képet, hogy ne kelljen ide mindenki elé kitenned.

2014. ápr. 4. 21:42
 2/22 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam túl részletesen mert nem akarom hogy rám ismerjen esetleg valaki.Küldhetek képet,de előbb elárulod hol laksz?(Kis paranoia bocsi :))
2014. ápr. 4. 21:47
 3/22 anonim ***** válasza:
Ez a "jól leplezem" a gond. Nincs önbizalmad, félsz a visszautasítástól, ezért eleve haverkodósra veszed. Ha ezt sugárzod, ezt is fogod megkapni. Nem leplezni kell a dolgokat, hanem felvállalni. Ha szereted magad, tetszel magadnak, más lesz a kisugárzásod, és erre a pasik is másképp tudnak majd reagálni.
2014. ápr. 4. 21:50
 4/22 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok. 18 éves vagyok, még nem volt sose barátom, szerintem még sose tetszettem senkinek se... de nálam az az ok, hogy túlságosan zárkózott vagyok, eltart egy-két hónapig míg megnyílok valakinek... :D A haver alatt fiúkat (is) értesz? Miért nem próbálkozol be az egyiknél? Vagy lehet csak nem veszed észre a jeleket, ha egy fiúnak tetszel?
2014. ápr. 4. 21:52
 5/22 A kérdező kommentje:

Igen igazad lehet.De az a baj hogy nem tudom szeretni magam.

Két fiú barátom van összesen,az egyik a legjobb barátnőm vőlegénye,a másik pedig olyan mintha a tesóm lenne sose lenne köztünk semmi.

2014. ápr. 4. 21:55
 6/22 anonim ***** válasza:
Dél-borsodi vagyok, ha kell, akkor pontosítok. 1. voltam.
2014. ápr. 4. 21:59
 7/22 anonim ***** válasza:
27%
Hát amíg kövér vagy, addig ne várd, hogy egy kövér srácon kívül más is oda fog menni hozzád. Minden 2. lánynak olyan alakja van mint a fene, szerinted kinek kellenek manapság duci lányok? Max azoknak, akiknek ez a fétise. Kezdj el fogyózni, sportolj.
2014. ápr. 4. 22:00
 8/22 A kérdező kommentje:
Hát 7., akkor egyedül halok meg.Sebaj van ez így :D
2014. ápr. 4. 22:06
 9/22 anonim ***** válasza:
Valamilyen betegségben szenvedsz?
2014. ápr. 4. 22:49
 10/22 A kérdező kommentje:
Hát most,hogy így kérded egy kicsit mintha meg lennék fázva.Egyébről nem tudok :D
2014. ápr. 4. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!