Mi lehet a baj velem? Miért nem érdeklem a fiúkat?
Ne haragudj, de semmit nem tudtunk meg rólad, csak annyit, hogy duci vagy és ha jól ki tudsz jönni az emberekkel, ha kicsit jobban megismered őket és fel tudsz oldódni a társaságukban. Ezek alapján nem lehet megmondani, hogy mi is a baj veled, mert nem tudjuk, hogy hogy is nézel ki és azt sem, hogy valójában milyen a személyiséged.
Szívesen elmondanám az őszinte véleményemet rólad, ha másról nem is a külsődről, de ahhoz egy kép is kellene. Szóval ha tényleg kíváncsi vagy a véleményemre, akkor küldhetsz privátban egy képet, hogy ne kelljen ide mindenki elé kitenned.
2014. ápr. 4. 21:42
2/22 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam túl részletesen mert nem akarom hogy rám ismerjen esetleg valaki.Küldhetek képet,de előbb elárulod hol laksz?(Kis paranoia bocsi :))
Ez a "jól leplezem" a gond. Nincs önbizalmad, félsz a visszautasítástól, ezért eleve haverkodósra veszed. Ha ezt sugárzod, ezt is fogod megkapni. Nem leplezni kell a dolgokat, hanem felvállalni. Ha szereted magad, tetszel magadnak, más lesz a kisugárzásod, és erre a pasik is másképp tudnak majd reagálni.
2014. ápr. 4. 21:50
Én is ebben a cipőben járok. 18 éves vagyok, még nem volt sose barátom, szerintem még sose tetszettem senkinek se... de nálam az az ok, hogy túlságosan zárkózott vagyok, eltart egy-két hónapig míg megnyílok valakinek... :D A haver alatt fiúkat (is) értesz? Miért nem próbálkozol be az egyiknél? Vagy lehet csak nem veszed észre a jeleket, ha egy fiúnak tetszel?
2014. ápr. 4. 21:52
5/22 A kérdező kommentje:
Igen igazad lehet.De az a baj hogy nem tudom szeretni magam.
Két fiú barátom van összesen,az egyik a legjobb barátnőm vőlegénye,a másik pedig olyan mintha a tesóm lenne sose lenne köztünk semmi.
Dél-borsodi vagyok, ha kell, akkor pontosítok. 1. voltam.
2014. ápr. 4. 21:59
Hát amíg kövér vagy, addig ne várd, hogy egy kövér srácon kívül más is oda fog menni hozzád. Minden 2. lánynak olyan alakja van mint a fene, szerinted kinek kellenek manapság duci lányok? Max azoknak, akiknek ez a fétise. Kezdj el fogyózni, sportolj.
2014. ápr. 4. 22:00
8/22 A kérdező kommentje:
Hát 7., akkor egyedül halok meg.Sebaj van ez így :D
Valamilyen betegségben szenvedsz?
2014. ápr. 4. 22:49
10/22 A kérdező kommentje:
Hát most,hogy így kérded egy kicsit mintha meg lennék fázva.Egyébről nem tudok :D
Kapcsolódó kérdések: