Ti hogyan küzditek le a magányt?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, egyetemista, mellette dolgozom. A szüleim, családom vidéken, ritkán járok haza, egyedül élek. Szeretnék egy kapcsolatot, de a legutóbb, akihez reményt fűztem, kiderült, hogy nem akar kapcsolatot, csak éli mindennapjait, ismerkedik mindenkivel. Nehezen tettem/teszem túl rajta magam, mert nagyon reménykedtem benne. Vannak barátaim, sokat találkozom velük, de pl. a hétköznap esték nagyon nehezek, amikor senki nem ér rá, és tényleg egyedül vagyok.
Ti hogyan próbáltok/próbálnátok meg ezen a helyzeten túllendülni?
2014. márc. 25. 12:54
1/3 anonim válasza:
Ez érdekes, nekem az egyetemi éveimben pont az volt a legszebb, hogy távol voltam a családomtól, és egyedül voltam az albérletben... Nekem az volt a tökéletes élet, hogy nappal társaságban, este egyedül, nyugalomban... Tv-t néztem, zenét hallgattam és táncoltam rá, vagy olvastam. Vizsgaidőszakban meg tanultam... Hát ha ennyire nem bírod, akkor miért nem mész el valahova? Biztosan vannak szórakozóhelyek (nem feltétlenül disco), ahova mások is eljárnak, pl a csoporttársaid.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Ha gondolod írj rám. :) 24/F
3/3 anonim válasza:
Szintén 24F ,ha gondolod tolhatjuk hármasban is.:) Ezek után biztos nem éreznéd magányosnak magad!:D Viccet félre téve írj nyugodtan ,ha magányos vagy. Csak egy szavadba kerül ,és meglátogatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!