Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan lehet megszokni a magányt?

Hogyan lehet megszokni a magányt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 22:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy, az ember egy társas lény. El lehet éldegélni egyedül is egy darabig, mondogathatod magadnak hogy jól elvagy így, de előbb utóbb hiányérzeted lesz.
2013. dec. 28. 22:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Aha, értem. És ezt a hiányt, vagy vágyat nem lehet valahogy "töröli"? Na jó, ez elég hülye kérdés..
2013. dec. 28. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha nagyon kocka leszel de nagyon (mármint semmi más nem érdekel csak néhány játék)
2013. dec. 28. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Hogyne, ha nem vagy elég magányos, fokozd játékfüggőséggel...

Megszokni szerintem se lehet, legfeljebb bele fásulni. Én is gyakran érzem mostanában, megkell próbálni tenni ellene, ha megpróbálsz bele törődni, ugyis csak rosszabb lesz szerintem.

2013. dec. 28. 22:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát kocka tuti nem leszek mert nem szeretek sokat a gép előtt ülni, nem is érdekel. De így meg felőröl az egész, ezért kérdeztem, hogy ha voltatok ilyen helyzetben, tudtatok-e valamit kezdeni ezzel.
2013. dec. 28. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
3. Vagyok és örömmel hallo, hogy nem kapsz rá valami negatívra (végülis csak a kérdésedre válaszoltam..)
2013. dec. 28. 22:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, értettem mire "céloztál" az első kommentedben, csak reagáltam, hogy az "sajnos" nem leszek. De korrekt választ kaptam, mert elhiszem, ha a gép lekötne, akkor lehet nem gondolnék ennyit a magányra, csak hát..
2013. dec. 28. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Mit tudsz ezzel kezdeni...hát most írhatnánk, hogy járj el közösségbe meg ismerkedj itt meg ott, de saját magamból kiindulva is tudom, hogy ez nem mindig ilyen könnyű, ahogy erre mindenkinek ezt tanácsolja általában...
2013. dec. 28. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
mindenki*
2013. dec. 28. 23:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az..:(
2013. dec. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!