Mit kellene most tennem?
Nem is tudom hogy írjam le, mik kavarognak bennem...
7.-es vagyok...
Mióta iskolába járok, mindenki kitaszít engem, egyetlen barátom a testvérem, és az ő "barátai" voltak.
El is voltam velük, de mire 6.-os lettem, szempillantás alatt elballagtak, elmentek. stb..
Magamra maradtam. Nem szoktam hozzá, hogy magamat kell védenem, csak is EGYEDÜL. 6. osztályban volt a legtöbb bunyóm. kb 3-4 osztályfőnökim volt. (+ még amit nem vettek észre a tanárok)
6.o végére, összebarátkoztam egy bizonyos "társasággal" ahol nagyjából már szivesen láttak engem, stb. 2 lány volt és 4 fiú.
Az egyik lányt úgymond megkedveltem, már év vége felé, és csak ő miatta vártam az iskolát, végre találkozzak vele.
Kiderült, átiratkozott egy másik suliba, mert ez a suli nem tetszett neki.. Én erre magamba zuhantam, nem tudtam mit tegyek, mert ő volt az egyetlen, aki megértett valamennyire, se családok, se barátok.. Senki..
Most itt vagyok, van 3-4 barátom, pár száz ellenségem, és nem tudom ki vagyok, mit tegyek, mit érezzek, mit kéne tennem.. De tényleg..
Családnak nem akarom elmondani, nem értenék meg, hogy..
De még is muszáj volt ezt leírnom, úgy éreztem... Ez így jobb lesz.
Akinek van valami kommentje.. Kérem írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!