Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van egy gondom, szerintetek...

Van egy gondom, szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szóval 13 éves lány vagyok.Van egy barátnőm akit nagyon szeretek,megbízok benne és tavaly nagyon jól megvoltunk.Elkezdődött a suli és valami megváltozott köztünk.Már látom azt is hogy milyen nagyképű,bunkó tud lenni,eddig ezeket nem vettem észre.Már semmit nem szeretek vele nagyon csinálni,mert valahogy irritál.Ha meg nincs velem akkor izélek hogy most mi a baja meg akkor mindent elkövetek hogy velem legyen.Mi lehet a baj velem?lécci válaszoljatok.
2014. jan. 4. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdéssel válaszolnék :D Nektek mai fiataloknak, hogy a p*csába van ennyi problémátok és azokra is miért itt kell megoldást találni? Mikor én ilyen idős voltam (pedig nem is volt annyira régen) internet se nagyon volt és annyival szebb volt az én gyerekkorom, komolyan néha nagyon sajnállak titeket :D
2014. jan. 4. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:

hát nem tom mikor én ennyi idös voltam lehet h nem volt ilyen modern a világ de ugyanezek a problémáim voltak és ebben a korban tényleg ez a legnagyobb. már ha mondjuk nem gázak a szülei mert az nagyobb.

hát figyi kérdezd meg töle hogy mi történt vele hogy iylen lett, ha meg veled is bunkozik,keress más bnöt. csak azért ne maradj mellette mert eddig milyen jó volt.

ez kb olyan mintha egy pasival járnál aki az elején cuki de késöbb megcsal, bunko veled, esetleg megüt és te azért maradsz vele mert régen jo volt.

jo ez drasztikus példa de tény... az emberek változnak amit vagy el tudsz fogadni vagy nem.Negativ emberrel meg nem jo együtt lenni

2014. jan. 4. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
#2: "ez kb olyan mintha egy pasival járnál aki az elején cuki de késöbb megcsal, bunko veled, esetleg megüt és te azért maradsz vele mert régen jo volt. " 13 éves bazzeg :D
2014. jan. 4. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
tudom.. azért mondtam hogy drasztikus példa XD de sztem elég értelmes ahoz h értse XD
2014. jan. 4. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Érteni nem elég, mert mint érzés fogalma sincs róla, még gyerek.
2014. jan. 4. 22:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,szerintem megmondom neki hogy vegyen vissza az arcából és ne legyen bunkó.Amúgy igaz,nem tudom átérezni a kapcsolatos választ,csak értelmezni mert még soha nem volt barátom :D.
2014. jan. 5. 11:18
 7/8 anonim válasza:

Mintha a barátnőmet hallanám... :)

Szilveszterkor szépen elmondta a helyzetet, hogy mekkora bunkó vagyok időnként.

Sajnos én nem vettem észre, de mostmár odafigyelek rá, neki hála. Már ha ilyenre oda lehet normálisan figyelni... hálás vagyok neki, hogy ráébresztett erre. (Bár annyira nem lehetek szörnyű, mert vannak barátaim, akik nem panaszkodnak.. :) )

Én azt tanácsolom, le lehet hurrogni, de nézd meg, hogy mi okozhatja, hogy igy megváltozott!! Lehet, hogy valami nagyon felzaklatta, és akarata ellenére tette azt, amit.

Szerintem azzal semmi probléma nincs, hogy vele akarsz lenni időnként.... biztos valami erős kötődés alakult ki. És arra emlékezzetek mind a ketten: nagyon fontos a megbocsátás... :D

Szerintem fussatok neki újra, beszéljétek meg!

2014. jan. 5. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,utolsó válaszoló sokat segítettél :) Igazad van.
2014. jan. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!