Van egy gondom, szerintetek mit kéne tennem?
hát nem tom mikor én ennyi idös voltam lehet h nem volt ilyen modern a világ de ugyanezek a problémáim voltak és ebben a korban tényleg ez a legnagyobb. már ha mondjuk nem gázak a szülei mert az nagyobb.
hát figyi kérdezd meg töle hogy mi történt vele hogy iylen lett, ha meg veled is bunkozik,keress más bnöt. csak azért ne maradj mellette mert eddig milyen jó volt.
ez kb olyan mintha egy pasival járnál aki az elején cuki de késöbb megcsal, bunko veled, esetleg megüt és te azért maradsz vele mert régen jo volt.
jo ez drasztikus példa de tény... az emberek változnak amit vagy el tudsz fogadni vagy nem.Negativ emberrel meg nem jo együtt lenni
Mintha a barátnőmet hallanám... :)
Szilveszterkor szépen elmondta a helyzetet, hogy mekkora bunkó vagyok időnként.
Sajnos én nem vettem észre, de mostmár odafigyelek rá, neki hála. Már ha ilyenre oda lehet normálisan figyelni... hálás vagyok neki, hogy ráébresztett erre. (Bár annyira nem lehetek szörnyű, mert vannak barátaim, akik nem panaszkodnak.. :) )
Én azt tanácsolom, le lehet hurrogni, de nézd meg, hogy mi okozhatja, hogy igy megváltozott!! Lehet, hogy valami nagyon felzaklatta, és akarata ellenére tette azt, amit.
Szerintem azzal semmi probléma nincs, hogy vele akarsz lenni időnként.... biztos valami erős kötődés alakult ki. És arra emlékezzetek mind a ketten: nagyon fontos a megbocsátás... :D
Szerintem fussatok neki újra, beszéljétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!