Most mit kéne tennem, hogy ne legyen nagy gondom?
Figyelt kérdés
Tancsin mellettem ül egy 6. gyerek (elég nagydarab) én 7-es vok. Állandóan ütöget meg beszologat, ma besokaltam és ugy orrba ütöttem h vérzet neki. Most meg azzal fenyegett, hogy a haverjaival (kb 2db 9-es 1 db 10-es és egy két 6)megver. Nem tartok egyiktől se, de így hogy együtt vannak kicsit bizar. Többször szoltam a tanárnak de lesetojta
Jol tettem hogy orrba vágtam?
Most mit kéne tennem h ne verjenek meg?
2011. máj. 18. 22:04
1/10 anonim válasza:
Hagyd,ne félj ez csak egy low,de tőled függ mennyire ismered hogy be tartja-e a szavát
2/10 anonim válasza:
Nem tetted jól...Hiányzott a verekedés? Most megkaptad.
3/10 anonim válasza:
Kapd el mikor egyedül van ha meg kell fuss szerintem elég ostobák ahhoz hogy ne tudjanak elkapni :D
4/10 A kérdező kommentje:
Miért az jobb volt, mikor 2-4-ig ütötte a válam és a lábamat?
2011. máj. 18. 22:12
5/10 A kérdező kommentje:
Igazábol azért félek mert a 10-essel már volt összetűzésem és hát nem vmi kis darab...
2011. máj. 18. 22:16
6/10 anonim válasza:
jóltetted ,ügyes vagy!!! ezek után tars magadnál egy boxert ,gázsprét ,paprikasprét...ja és a helyedbe nem nagyon mászkálnék egy darabig egyedül egy jó darabig.....
7/10 A kérdező kommentje:
Jövöhét hétfőig megtudom oldani hogy ne legyek egyedül soha. De utána is még megverhetnek, vagy akkor már békén hagynak. Az a legnagyobb baj, hogy tudják kb. merre lakom és kinn szoktak focizni a pályán és onnét látni ha megyek haza. Azt is tudják mikor megyek haza.
2011. máj. 18. 22:22
8/10 anonim válasza:
el se tudom hinni hogy vannak olyan állatok akik képesek a mások életét megnehezíteni eg yilyen dolog miatt....és nincs vmi nagy darab haverod?? jól rájuk kéne ijeszteni....hogy kopjanak le rólad végleg...azért legyen nálad vmi önvédelmi eszköz ha meg neked ugranának fuss és sikíts...(a nagydarabb állatok lassabbak ugyis)
9/10 anonim válasza:
a 6.-os cigány mi? azok ilyen 10enelkapunk típusok. még egyet vágj be neki az orrába, hogy kijózanodjon, akkor már tartani fog tőled.
10/10 A kérdező kommentje:
Egyikőjük sem cigány, a cigányokkal nincs gondom szerencsére.
Megprobálom elkerülni őket, kicsit változtatok a napomon. Már csak a tanuloszobákat kell túl élnem, mert mellettem ül és hiába szolok a tanárnak nem képes elültetni.
2011. máj. 18. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!