Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Az egyik oszttarsam feltorte a fb-om es szerintem mindent elolvasott. Azt, hogy kinek irtam, a beszelgeteseket azzal a lannyal, akibe szerelmes vagyok... O nem tudja, hogy en tudom, hogy o fellepett a fb-mre. De negyon haragszom ra. Eddig nem mondtam meg... Mondjam el neki? Vagy jobb lenne inkabb hallgatni errol? A jelszavamat megvaltoztattam olyanra, amit senki nem talalna ki... De ez akkor is annyira szemetseg. Vajkal a maganeletemben..2014. febr. 1. 23:55
1/6 anonim válasza:
Nem tudsz tenni semmit.. Nagy taplóság volt tőle, kerüld a srácot/lányt.
2/6 anonim válasza:
Tuti nem torte fel a fb-et csak siman balfek vagy es bejelentkezve maradtal vagy 12345 a jelszavad
3/6 A kérdező kommentje:
Nem maradhattam bejelentkezve. Meg sosem jartam naluk es o se nalam, es nem valami nagyon egyszeru jelszo volt a rgi sem.
2014. febr. 2. 00:05
4/6 anonim válasza:
Honnan tudod hogy feltörték és hogy ő volt az?
5/6 anonim válasza:
Ha van valami bizonyítékod arra, hogy megtette, közöld vele, hogy ez egy szemét húzás volt tőle. Viszont ne kötözködj vele, ne is fenyegetőzz - még a végén te húzod a rövidebbet. De a legegyszerűbb az lenne, hogy ha szépen levegőnek néznéd a jövőben, és óvatosabb lennél a jelszóválasztásnál.
6/6 anonim válasza:
nálam is volt ilyen a fb omra betőrtek de nálam még anevembe is válaszolgatak. Elvesztettem az egyik barátomat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!