Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Én miért kaptam ilyen életet?...

Én miért kaptam ilyen életet? Miért kell másmilyennek lennem, mint a többi fiatal?

Figyelt kérdés

Irigykedve nézem a többi fiatalt, hogy milyen jól elvannak a barátaikkal, minden hétvégére van valami programjuk, itt buliznak, ott buliznak, ide mennek, oda mennek. Mindig van miről beszélniük egymással, mozgalmas, pörgős életet élnek. (Tudom nem mindenki, de én ezeket irigylem, ilyen életre vágyok, csak nem lesz nekem ilyen soha)

Engem meg nem tudnak elfogadni az emberek, visszahúzódó lettem, senkinek se kellek. Nem vagyok soha szimpatikus senkinek, akivel megpróbálok összebarátkozni, az meg hogy bárkivel akár bulizni elmehessek szerintem csoda lenne.

Ehelyett itthon nyomorgok ha nincs iskola, mert itthon meg csak az anyámék nyomorát látom, hogy nyavajognak meg idegeskednek.

Szóval nagyon nincs boldog életem, miért kaptam én ilyent?

Bárcsak meg se születtem volna inkább, vagy született volna helyettem valaki, aki létezésének értelme is van.

2014. febr. 2. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves tizedik! Én meg régebben voltam visszahúzódó, nem nagyon voltak barátaim. Akkoriban ez nem is nagyon zavart, jól megvoltam a testvéremmel, és szívesen szöszmötöltem egyedül. Aztán később már zavart, hogy nem érdekelek senkit (a családomon kívül), de nem igazán tudtam mit tenni ellene. Aztán elkezdtem biciklivel járni, rendezvényekre is, és ott valahogy sokkal bátrabb voltam az ismerkedésben. Úgy voltam vele, hogy ha valami balul sülne el, max. nem jövök ide többet. De nem sült el balul. Egy idő után máshol se féltem annyira ismeretlen emberekhez szólni. Most sincs olyan óriási igényem a barátkozásra, de lett néhány nagyon jó barátom, és bárkivel szóba tudok elegyedni, ha épp erre van szükség.

Nem olvastam el hozzá semmilyen amerikai önfejlesztő könyvet, de attól még a sport, a biciklizés volt az első lépés. Azért az a mondás, hogy "mindenki a maga sorsának a kovácsa", szerintem régebbi, mint az átalad nem túl nagyra tartott könyvek.

2014. febr. 3. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:

10. jól írja. Én is ilyen vagyok amilyen Ő illetve Te kérdező. Egy ideig én is úgy vtam, hogy ó de egy szar alak vagyok, de aztán rájöttem, hogy azzal elvesztem az egyéniségem, ha olyan leszek mint a többi tini és téll. nem is érte vna meg. Többször váltottam középiskolát, de mindig volt 1-2 ,,menő" valójában majom gyerek akiknek nem vtam szimpatikus és persze a többi birka követte és aztán azok is vagy piszkáltak vagy lesz*rtak... végzősként bele kezdtem a jogosítvány szerzésbe és mindenki azt mondta, hogy nekem sose lesz jogosítványom meg, hogy ritka sz*r sofőr vagyok, meg lett a jogosítványom és azóta mindenhová autóval furikázok még Ők azóta is várják -20 fokban a buszt van, hogy órákig. Persze az autósok mint maga is felmerül közösségként és persze itt is vannak olyan majmok akik az alacsonyabb kategóriás járműveket lenézik és vannak esetek mikor az egyénnek nincs is autója, de én még mindig azt mondom, hogy inkább egy Suzukit tartok fent gombokért, mint hogy hitelbe vegyek autót melynek fenntartására a gatyám is rámegy vagy ki legyek szolgáltatva a Volán társaságok szeszélyeinek. Nem szégyellem ezen hozzáállásomat és nem szégyellek a Suzukival furikázni. Ilyen vagyok és kész. De alapból a világot is másképpen látom, pl.: engem nem tudnak arra rávenni, hogy elhiggyem azt a sok baromságot amit a köznéppel elhitetnek. De reggelig sorolhatnám még miben vagyok más, a lényeg az, hogy nincsenek barátaim és néha igen, magányos vagyok, de vagyok amilyen vagyok, 1x úgy is találok vkit aki elfogad és ennyi. Te se tépelődj ezen ennyit, hanem indíts be vmi vállalkozást és teremts sok pénzt míg a Téged bírálók éhbérért melóznak a város széli gyárakban. :)

19/F

2014. febr. 3. 19:55
 13/13 anonim válasza:
Együttérzek veled kérdező.Én is ilyen vagyok.Se igaz barátok,se bulik,se csajozás,nulla önbizalom.Ez van.Változnom kéne,de egyenlőre maradok a komfortzónámban.Én azokat irigylem,akiknek minden fa.sz,király.Néha idegesítenek,s szomorú leszek.18/F
2014. febr. 3. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!