Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Én miért kaptam ilyen életet?...

Én miért kaptam ilyen életet? Miért kell másmilyennek lennem, mint a többi fiatal?

Figyelt kérdés

Irigykedve nézem a többi fiatalt, hogy milyen jól elvannak a barátaikkal, minden hétvégére van valami programjuk, itt buliznak, ott buliznak, ide mennek, oda mennek. Mindig van miről beszélniük egymással, mozgalmas, pörgős életet élnek. (Tudom nem mindenki, de én ezeket irigylem, ilyen életre vágyok, csak nem lesz nekem ilyen soha)

Engem meg nem tudnak elfogadni az emberek, visszahúzódó lettem, senkinek se kellek. Nem vagyok soha szimpatikus senkinek, akivel megpróbálok összebarátkozni, az meg hogy bárkivel akár bulizni elmehessek szerintem csoda lenne.

Ehelyett itthon nyomorgok ha nincs iskola, mert itthon meg csak az anyámék nyomorát látom, hogy nyavajognak meg idegeskednek.

Szóval nagyon nincs boldog életem, miért kaptam én ilyent?

Bárcsak meg se születtem volna inkább, vagy született volna helyettem valaki, aki létezésének értelme is van.

2014. febr. 2. 20:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Édes istenem, hagyd már abba ezt a nyavalygást! Nekem is szar, sőt szarabb életem van mint Neked, de tudod mit? Teszek ellene. Eljárok akár egyedül koncertekre, sétálgatni, moziba. Találj valami hobbit, akár csoportosat is, és kész.
2014. febr. 2. 20:04
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem Te kaptad. Te választottad magadnak ezt az életet.
2014. febr. 2. 20:04
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is a te cipődben járok, csak szenvedek itthon, pedig úgy elmennék egy jó buliba/koncertre de nincs kivel sajna :S

Merre laksz egyébkét?

2014. febr. 2. 20:06
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki a maga sorsának a kovácsa. Mit tudnál változtatni?

Szoktál sportolni? Menj el futni most, és ezentúl minden héten kétszer fél órára. Ha a futás nem megy, fuss, amíg bírod, aztán sétálj. Így összeszeded magad, megnő az önbizalmad, és felismered majd, hogy hogyan változtass az életeden.

2014. febr. 2. 20:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is mintha rosszabb lenne, mint neked... néha rám is rám jön a nyavalygás, hogy valaki megérthetné a bajom, de próbálj erős maradni és ne mutasd ki. Járj el egyedül, mosolyogj sokat!
2014. febr. 2. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
ez mind csak hozzáállás kérdése. A negatív embereket persze, hogy kerülik. Ajánlom a 'szükségem van a szeretetedre - vagy mégsem?' című könyvet. Még talán neten is fent van magyarul. Én elolvastam, rengeteget segített. A másik, ami szintén fent van - Weöres Sándor - a teljesség felé. Fogadd meg és keress rá ezekre a könyvekre!
2014. febr. 2. 20:46
 7/13 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom mellettük is rinyálnál, ezért se hív senki sehova.
2014. febr. 2. 21:12
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Emlékszem, hogy fél évvel ezelőtt is hasonló kérdéseket írtál ki. De szerintem előtte is már írtál ki hasonlót...
2014. febr. 2. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:

"nézem a többi fiatalt, hogy milyen jól elvannak a barátaikkal, minden hétvégére van valami programjuk, itt buliznak, ott buliznak, ide mennek, oda mennek"

"itthon nyomorgok ha nincs iskola"

Érted már? SENKI nem fog bekopogni hozzád, hogy "Lakik itt egy jó fej srác/lány? Ki kell mozdulnod, anélkül semmi nem fog változni.

2014. febr. 2. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez f..zásg, a többség ugyan ilyen elkúrt mint a kérdező, már mint akik irkálja a nagy bölcsességeket. Nem visszahúzódóként kerültem be középiskolába, mégis az lettem mire befejeztem. El kell fogadni, ez van és ennyi. Társadalomnak egy folyamatos termékei lesznek az ilyen emberek, ha nem te akkor valaki más, ez van. A többség nem tud ellene tenni hiába irkálják, hogy így meg úgy. Ez egy elcseszett tévhit ami az amerikai önfejlesztő + inspiráló hülyeségekkel jelent meg. A többségnek nem gond a barátkozás, egyszerűen csak megy nekik. Én olvastam önfejlesztő könyveket, elkezdtem sportolni, változtattam a hozzáállásomon, még sem változott semmi. Ahelyett, hogy ilyen hülyeségekbe fekteted az időd és illúziókat kergetsz találj valami normális elfoglaltságot (keress pénzt fejleszd magad).

Ha megnézed akkor láthatod, hogy akik társaságban vannak azok semmit sem tettek azért, hogy olyanok legyenek amilyenek. Tehát spontán megy nekik az ismerkedés, nem görcsölnek, teljesen más a gondolkodásuk, személyiségük. Neked ehhez kéne idomulnod, de mégis miért tennél ilyet? Azért, mert társadalmilag ez elfogadott? Ha az életed folytán mégis belefutsz egy társaságba akik passzolnak hozzád, akkor azokkal ugyan olyan spontán szót fogsz érteni mint az azok akiknek már fiatalon sem volt gondja a barátkozással.

Szóval ne érezd magad elcseszve azért, mert ma az a módi, hogy mindenkinek tartoznia kell valahova és, ha ez nem így van akkor nyilván az adott illető van félre.úrva. Fogadd el magad.

2014. febr. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!