Egy szürke, otthonülős, unalmas fiatal hogyan változhat át egy bulizós, jókedvű, népszerűbb fiatallá?
Mert én szeretnék, csak úgy érzem nem nagyon lehet. Mert már nagyon unom, hogy nincsenek barátaim, az emberek nem képesek elfogadni, és ha nincs iskola folyton itthon ülök, szenvedek, stresszelek (itthon soha nincs túl jó hangulat).
Nem szeretem ezt az otthonülős életmódot, de nem tudok mit tenni, nincs senki akivel elmenjek mert nincsen társaságom.
Egyedül néha persze elmegyek sétálni, biciklizni, kiülni a tópartra dehát ez elég unalmas így.
Az állandó itthonléttől már lelkileg és testileg is rosszul vagyok, és így az iskolában se foglalkozik senki velem. Szeretnék én is olyan lenni mint a többi fiatal, akik eljárnak a haverjaival szórakozni, bulizni, és nem otthon töltik az életük nagy részét unalomban.
18/F
Próbálj meg egy lánnyal kapcsolatot kialakítani, hidd el nem nagyon fogsz utána unatkozni!
Üdv: 17f
Ne akarj népszerű lenni. Hidd el, nem jó az. Sok nagyon népszerű embert ismerek, akik igazából legbelül össze vannak törve. Magányosabbak, mint bárki más, mert előítéletesek velük szemben az emberek, a magánéletükkel foglalkoznak, etc., és igazából nincsenek barátaik, csak haverjaik. Az én ismeretségi köröm népszerű tagjai mind ilyen helyzetben vannak.
Ahogy a többi válaszoló is mondta: Járj el, mozdulj ki. Ne várd, hogy egyszer csak egy tíz fős társaság bekopog az ablakodon, hogy légy a barátjuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!