Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek az normális, hogy...

Szerintetek az normális, hogy véget szeretnék vetni az életemnek?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem hogy fel kéne adnom mert teljesen üres az életem. Nincsenek barátaim s senki nem szeret velem beszélgetni,még csak nem is keresnek. Csendes és zárkózott vagyok és sajnos rengeteg rossz akaróm van. Ez sajnos mindig is így volt és félek hogy sajnos így is lesz. Nem tudok megfelelni az emberek elvárásainak. Ráadásul még meleg is vagyok ami egyáltalán nem látszik rajtam mert próbálok minél fiúsabban viselkedni. Zavar hogy titkolnom kell de nem szeretném hogy kiderüljön mert akkor még jobban utálnának az emberek. Kapcsolatban vagyok egy nálam idősebb fiúval már régóta és mindenki úgy tudja hogy a haverom.
2014. jan. 30. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2014. jan. 30. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Mai világban, ez már teljesen megszokott.
2014. jan. 30. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi a f...nak akarsz megfelelni az emberek elvárásainak? Ők csak emberek. Nem kell foglalkozni velük, lol... tényleg a mai primitív hazug mocskos emberek véleménye számít?

Minek kell titkolnod? Nem fog megutálni senki sem, legyél nyitott, kész. Attól függ, hogy hogyan állítod be.

A külső világ a belső világod megnyilvánulása.

Amit belül gondolsz, érzel, ugyanazt kapod vissza a világtól, ilyen egyszerű. Csak engedd el azokat a dolgokat, amiket nem szeretnél hogy az életedben legyenek, és azokra összpontosíts hogy miket szeretnél.

Vajon miért nem szeret senki sem? Mert magadat sem szereted, addig ne várd el mástól hogy szeressen. Miért nincsenek barátaid? Mert nem vagy a magad barátja.

Én is meleg vagyok, nagyon szar életem volt még pár éve, de a szenvedés tanulási tapasztalat volt, anélkül nem tartanék itt, csak megerősített lelkileg és minden értelemben.

Tehát törd át a határaidat, és csináld azt amit szeretnél, és még most lépj, ne máskor, különben sosem fogsz előrébb jutni.

2014. jan. 30. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Facen próbálj meg beszélgetni. Ott biztosan találsz olyan embereket, akikkel tudsz beszélni.
2014. jan. 31. 02:53
 5/7 anonim ***** válasza:

normális. és akkor mi van?

szerintem ha nem csak szexért vagytok együtt, kérj tanácsot a barátodtól főképp hogy idősebb fiú, hátha tud segíteni, meg illene ezt vele megbeszélni.

NE VÁLLALD FEL semmiképp sem az identitásod, amíg nem akarod vállalni a kockézatot, hogy kitegadnak a szüleid és leköpnke, megvernek az utcán.

az emberek ostobák és érzéketlenek, ne is bízz meg bennük. csak abban akit elég mélyen ismersz hozzá.

2014. jan. 31. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem fogsz neki örülni, de sajnos van ilyen.

Üdv a klubban.

2014. febr. 18. 02:14
 7/7 anonim válasza:
Légyszi ne rázd magad a felvonuláson PLS!!!!!!!
2014. febr. 21. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!