Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szeretném, hogy én is tudjak...

Szeretném, hogy én is tudjak végre normális kapcsolatokat kialakítani, beszélgetni az emberekkel. Hogyan érjem el ezt?

Figyelt kérdés

Igazából sose tudtam beszélgetni úgy igazán velük, ahogy mások. Elég kevés ember van, aki tényleg hajlandó beszélgetni velem, egy idő után ők is megunnak.

Ha valaki megszólít elég határozatlanul, gyorsan, nehezen érthetően válaszolok, talán ez lehet az oka, hogy senkinek nincs kedve leállni velem beszélgetni. De annak az okát nem tudom, hogy miért tök undok velem mindenki, és az ismerősök egy része még csak nem is köszön.

Ez már nekem így nagyon rossz, hogyan változtathatnék rajta, hogyan tudnám elérni, hogy az emberek szívesen beszélgessenek velem, és ne váljanak undokká, ne is rázzanak le?

Humorérzékem van, de megnevettetni nem nagyon tudok másokat.

2013. dec. 14. 11:32
 1/3 anonim válasza:

Nem minden ember olyan hogy csak úgy leáll valakivel és elkezd vele beszélhetni, sokan nem tudnak megnyílni idegenek előtt és ilyenkor nagyon bénán viselkednek (én is ilyen vagyok).

Akikkel beszélgetni szoktál velük mikről, mi a téma általában? Meg az hogy undokok annak még halványan sem sejted az okát? Hány éves vagy? Fiú/lány.?

2013. dec. 14. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, de meg lehet változni, én tegnap egy kis társaság vezéréve, szószólójává váltam, vettem egy nagy levegőt, és kinyitottam a számat. Legyél határozott! Nem nehéz, csak bele kell kezdeni, ha van értelmes mondanivalód, mondd ki! Nekem az a bajom, hogy hajlamos vagyok hosszú körítésekkel beszélni, ezen akarok változtatni, mert sokszor észreveszem, hogy a beszélgetőpartnerem unja a dolgot.

Ha ismeretlenek előtt be akarsz vágódni, inkább őt beszéltesd, olyan témákat hozz fel, amik lehet, hogy érdeklik! :)

2013. dec. 14. 14:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem szociális fóbiád van.Kezeltesd pszichiáterrel!
2013. dec. 15. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!