Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A folyamatos magány elég...

A folyamatos magány elég indok lehet az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés

Nem keresek társat és nem vágyom vigasztalásra, lebeszéli kísérletekre vagy a híres pozitív közhelyekre. Azért ide írom mert ezt olvassák legtöbben.

Az akarom tudni, szerintetek ennyi elegendő ahhoz, hogy valaki tiszta lelkiismerettel legyen öngyilkos? Azért mert nem áltatja tovább magát, elismeri, hogy az élete egy csőd és mint minden amikor csődbe megy akkor véget is ér.

2013. dec. 12. 19:44
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Abszolút téves nyomon jársz utolsó. Nem barátnő hiányzik hanem bárki. Másoknak már leírtam, hogy soha életem során nem volt egyetlen haverom/barátom/barátnőm sem és már besokalltam. A másik pedig, hogy már régebben elterveztem ezt a módszert de kell hozzá egy tényleg hideg éjszaka. Erre pedig csak télen van lehetőség.
2013. dec. 12. 22:48
 32/41 anonim ***** válasza:
És erről ki tehet? Csak te.
2013. dec. 12. 22:57
 33/41 A kérdező kommentje:
Épp erről beszélek, nem is hibáztatok én senki mást.
2013. dec. 12. 23:28
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

a kezdés érdekes volt, de mikor másoktól teszed függővé hogy mit akarsz tenni, az inkább csak azt mutatja, hogy bizonytalan vagy.

és szerintem te is jól tudod, hogy ez értékrend/egyéni meglátás kérdése.

a magány pl szerintem nem egyenlő a csőddel, legfejlebb egy társaságfüggő embernek. tény, hogy hosszú idővel próbára teheti az idegeket, de sajnos az emberek hiányával sokszor enm vesztünk többet mint amennyit nyernénk. nyilván ha nincsenek céljaid, megint csődnek érzed, de szerintem az életben több lehetőség is van, inkább az a probélma, hogy ezeket nem értékeled egy adott lelkiállapotban, és ezen kellene változtatni.

a többit nem olvasom végig, de lehet majd még visszajövök

2013. dec. 15. 04:53
 35/41 anonim ***** válasza:

Gyökér vagy ha kinyírod magad. De ha nézhetem, akkor nem gond :D

Úgy idegesít amikor valaki ilyen baromságon gondolkodik. Én kizárólag akkor lennék öngyilkos, ha valakik bántani akarnának. Azért, hogy ne adjam meg nekik azt az örömöt. Egyébként meg megyek előre mint a faltörő kos, nem érdekel mi van, mert a világot szar hellyé tették az emberek és senkit nem érdekel. Szóval engem miért érdekelne?

Ne legyél gyáva, gyenge, kishitű. Hidd el, mindig van választás. Még a sitten is egész jól el lehet lenni ha nincs más választás ;)

2013. dec. 21. 02:04
 36/41 Captain Hindsight ***** válasza:
szánalmas vagy kedves kérdező.akaszd fel magad vagy fejezd be a nyafogást
2013. dec. 21. 11:26
 37/41 anonim ***** válasza:
Tiszta lelkiismerettel csak akkor lehet egy ember méltán öngyilkos, ha már tényleg kilátástalan az élete, vagy annyira szenvedéssel teli, hogy egyszerűen nem érdemes végig csinálni. De sokan még így is végignyomják. Ajánlom figyelmedbe, Varlam Salamov Kolima c. könyvét.
2013. dec. 21. 15:50
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Sok flegma megjegyzés jutott neked itt, ahogy olvasom.Ezek az emberek még nem tapasztaltak magányt,szociális fóbiát, depressziót.Neked meg nem sajnálatra, hanem együttérzésre van szükséged.Sajnálni fogod,ha lelépsz, úgy ahogy tervezed.

Pszichiáterhez fordulj!Nem az épelméjűségeddel van baj, depressziós állapotban vagy.

2013. dec. 23. 17:25
 39/41 anonim ***** válasza:
46%
Amíg kiírtad tudod hány ember halt éhen ?De ők nem véget vetnek az életüknek hanem elveszik tőlük a lehetőségek ,hogy akár fele olyan életük is lehessen miint neked.. Élj a lehetőséggel és amikor lefekszel ne a rossz dolgokra gondolj hanem h mik vannak az életbe amit akár meg is szerezhetnél.
2013. dec. 26. 21:37
 40/41 anonim válasza:
Kedvesem ...a szellem világban ahonan mindenki jön,a lelkeknek aranyszabály hogy semmit senkire senki nem kényszerithet,tehát szabadakarattal rendelkezünk........ha úgy döntesz hogy vissza mész szíved joga, de előbb olvasd el Dr Michael Newton lelkünk titkai 1-2-3 könyvét online lehet le tölteni ha nem sikerül segitek ,és utána más szemmel fogod látni a dolgokat....Ha gondolod irj privit nem akarlak le beszélni a tervedről de szánj pici időt a könyvre ......
2014. jan. 15. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!