A folyamatos magány elég indok lehet az öngyilkosságra?
Nem keresek társat és nem vágyom vigasztalásra, lebeszéli kísérletekre vagy a híres pozitív közhelyekre. Azért ide írom mert ezt olvassák legtöbben.
Az akarom tudni, szerintetek ennyi elegendő ahhoz, hogy valaki tiszta lelkiismerettel legyen öngyilkos? Azért mert nem áltatja tovább magát, elismeri, hogy az élete egy csőd és mint minden amikor csődbe megy akkor véget is ér.
a kezdés érdekes volt, de mikor másoktól teszed függővé hogy mit akarsz tenni, az inkább csak azt mutatja, hogy bizonytalan vagy.
és szerintem te is jól tudod, hogy ez értékrend/egyéni meglátás kérdése.
a magány pl szerintem nem egyenlő a csőddel, legfejlebb egy társaságfüggő embernek. tény, hogy hosszú idővel próbára teheti az idegeket, de sajnos az emberek hiányával sokszor enm vesztünk többet mint amennyit nyernénk. nyilván ha nincsenek céljaid, megint csődnek érzed, de szerintem az életben több lehetőség is van, inkább az a probélma, hogy ezeket nem értékeled egy adott lelkiállapotban, és ezen kellene változtatni.
a többit nem olvasom végig, de lehet majd még visszajövök
Gyökér vagy ha kinyírod magad. De ha nézhetem, akkor nem gond :D
Úgy idegesít amikor valaki ilyen baromságon gondolkodik. Én kizárólag akkor lennék öngyilkos, ha valakik bántani akarnának. Azért, hogy ne adjam meg nekik azt az örömöt. Egyébként meg megyek előre mint a faltörő kos, nem érdekel mi van, mert a világot szar hellyé tették az emberek és senkit nem érdekel. Szóval engem miért érdekelne?
Ne legyél gyáva, gyenge, kishitű. Hidd el, mindig van választás. Még a sitten is egész jól el lehet lenni ha nincs más választás ;)
Sok flegma megjegyzés jutott neked itt, ahogy olvasom.Ezek az emberek még nem tapasztaltak magányt,szociális fóbiát, depressziót.Neked meg nem sajnálatra, hanem együttérzésre van szükséged.Sajnálni fogod,ha lelépsz, úgy ahogy tervezed.
Pszichiáterhez fordulj!Nem az épelméjűségeddel van baj, depressziós állapotban vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!