Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem magam ennyire magányosnak?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz érzés, mert annyira szeretném már, hogy legyen valaki akit szerethetek, akinek foghatom a kezét. Ráadásul közelednek az ünnepek, egyre több. Más is így van ezzel?2013. dec. 5. 17:32
2/17 anonim válasza:
Én s így vagyok vele, de ettől te még nem vagy kint a vízből... tök mindegy hányan vagyunk.
3/17 A kérdező kommentje:
tudom, csak érdekelt...
2013. dec. 5. 17:36
4/17 anonim válasza:
Én már napok óta figyelem az ilyen kérdéseket és én is pont ugyanígy vagyok vele. Eddig nem vettem ezt a dolgot észre mert minden időmet lekötötte más dolog de most idén érzem azt igazán hogy senkim nincs és már annyira örülnék annak ha végre az ünnepeket azzal tölthetném aki igazán szeret és én is szeretem őt. De sajnos idén már nem lesz ilyen :(
5/17 anonim válasza:
Így vagyok én is!....Utalom az embereket!
7/17 anonim válasza:
Veled vagyok kérdező, én is férfi vagyok. :D
Néha sírnom kéne, de kárpótolt most pár napra 3 árva lány megismerése, akik a dévai szent ferenc alapítványtól voltak a vendégeink a munkahelyemen. De amikor hazamegyek és ők visszautaztak ma Erdélybe, megszakadt a szívem.
8/17 anonim válasza:
Nem, nyilvánvalóan te vagy az egyetlen a 7 milliárd ember közül és itt sem fogsz találni senkit, ahol nap mint nap láthatunk hasonló kérdéseket és az emberek 70% lelki sérült. Eltaláltad, egyedül vagy magányos.
10/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D De nem kell bunkónak lenni kedves 8. kommentelő, csak feltettem egy kérdést..
2013. dec. 5. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!