A folyamatos magány elég indok lehet az öngyilkosságra?
Nem keresek társat és nem vágyom vigasztalásra, lebeszéli kísérletekre vagy a híres pozitív közhelyekre. Azért ide írom mert ezt olvassák legtöbben.
Az akarom tudni, szerintetek ennyi elegendő ahhoz, hogy valaki tiszta lelkiismerettel legyen öngyilkos? Azért mert nem áltatja tovább magát, elismeri, hogy az élete egy csőd és mint minden amikor csődbe megy akkor véget is ér.
Miért kérdeztél meg minket, ha úgyis leszarod a véleményünket?
Kösd fel magad és el van intézve a dolog... még a végén meggondolod magad.
tiszta lelkiismerettel nem lesz öngyilkos valaki.
ha nem tud küzdeni vki,akkor kísérli meg az öngyilkosságot
Ha van interneted, akkor felteszem munkád is, amiből fizeted, vagy ha gyerek vagy, ami sanszos, akkor szüleid és családod. Problem solved.
*flies away*
84%-os, azért nem érdekel mit mondasz mert teljesen elkomolytalankodod az egészet a baromságaiddal.
TheDeparted
Régebben még én is pozitív voltam tele álmokkal és reményekkel de már nem. Most már elmondható, hogy nincsenek rendben a tekervények, mostanra jutottam el arra a pontra, hogy eddig és nem tovább.
Ha szerinted nincs tovább, akkor meg mi a kérdés?
Egyébként öngyilkosságra nem lehet jogod, mert nem te adtad magadnak az életet.
De felőlem lehetsz öngyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!