Ti hogy allnatok talpra? Egyedul?
Figyelt kérdés
A szuleimmel,es a volegenyemmel kulfoldon elunk.Szuleim es baratom dolgozik.En nem,mert meg nem tudtam megtanulni a nyelvet.Egyedul nem is megy,de senki nem is segit,hogy konnyebben menjen.Azt mondjak faradtak.En fiatal vagyok,nemreg erettsegiztem,szakmam sajnos nincs.A szuleim es a baratom folyton vitatkoznak,es most ezert velem is osszevesztek a szuleim.Semmi kedvem mar egyikukhoz sem,egesz nap a lakasban vagyok,tanulni sem tudok egyedul.Megfordult a fejembe,hogy mindent itthagyok,es hazakoltozom a mamamhoz 1-2 honapra,amig talalok munkat,es elmegyek alberletbe.De nem vagyok buztos abban,hogy sikerulne munkat talalnom.Mellette tanulnek szakmat,tavoktatasban.Ti mit tennetek a helyembe? :(2013. dec. 7. 17:58
1/18 A kérdező kommentje:
Meg annyit,hogy megbeszelni nem lehet veluk:( En szeretem oket,de lassan kikeszulok :(
2013. dec. 7. 18:00
2/18 anonim válasza:
ÉN tanulnám a nyelvet ezerrel és nem hivatkoznék arra, hogy egyedül nem megy. Minden megy, amit akar az ember. Belátnám, hogy az egész napos munka után nincs erejük még az én tehetetlen kis popsimat pátyolgatni és ha annyira kretén lennék, hogy valóban nem sikerül egyedül szavakat és nyelvtant tanulnom(?) akkor keresnék olcsó nyelvtanfolyamot, vagy egy egyetemista lányt a környéken, aki olcsón tanítgat. Ezek után pedig munkát keresnék, majd a vőlegényemmel különköltöznék a szüleimtől.
3/18 anonim válasza:
Kb. ilyen helyzetben voltam én is. Nyelvet külföldön gyorsan lehet tanulni én két év alatt megtanultam, elmentem főiskolára szereztem szakmát és most már van állásom is. Ha én megtudtam csinálni akkor bárki. Nem kell hozzá sok ész, csak kitartás és akarás.
Az teljesen érthető ha valaki munka után nem fog segíteni neked. Keress embereket akik hasonló helyzetben vannak, mindenhol vannak külföldiek, én a helyi könyvtárban találtam egy jó csoportott, ahol együtt gyakoroltunk.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem kreten,sem tehetetlen!!!Nem is ismersz...De azert kosz ,h elolvastad,es valaszoltal...
2013. dec. 7. 18:13
5/18 A kérdező kommentje:
2.valaszolo.De egy akkora faluban elunk,hogy talan van 2bolt...Nem a kifogasokat keresem. Annak ellenere ,hogy tudom,hogy mi van otthon,semmi kedvem itt lenni...:( Nincs kinek megfeleljek ,es ez valahogy elveszi a kedvemet mindentol :(Egesz nap egyedul vagyok itthon...Barataim sincsenek itt....Nehez nagyon :/
2013. dec. 7. 18:16
6/18 anonim válasza:
Egyedül meresztgeted a feneked otthon, nem igaz, hogy nem tudod megtanulni már a konyhanyelvet sem. Milyen nyelvet kéne megtanulnod?
7/18 A kérdező kommentje:
Nem meresztgetem a seggem...De tudjatok mit? Nem ertem,miert nem a kerdesre valaszoltok...nem onszantambol nem doglozok,1honapja jottem ki,jo hogy meg nem tudok dolgozni....Szivesebben dolgoznek,mint ,hogy itthon legyek...En nem tehetek arrol,hogy mas dolgozik ,es sajnos ilyen kerdeseket kell olvasnia...Hogy en meg nem dolgozok...Otthon is dolgoztam a suli mellett,h szuleimnek segitsek,es utana is dolgoztam.Nekem pont az a bajom,hogy itthon kell ulnom,mert meg semmilyen lehetosegem nincs arra ,hogy dolgozzak.
2013. dec. 7. 18:25
8/18 A kérdező kommentje:
Nemhiaba irtam azt a kerdesben,hogy haza szeretnek menni dolgozni.
2013. dec. 7. 18:26
9/18 A kérdező kommentje:
Mindenki azt hiszi,hogy kulfoldon minden jo,minden siman megy,es kolvaszbol van a kerites,es aki kimegy az mar egyszerre nagykepu,vagy epp elkenyeztetett.Hat nem...K....a nem!
2013. dec. 7. 18:27
10/18 A kérdező kommentje:
*kolbaszbol
2013. dec. 7. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!